Allt till salu inom "kolonilott örebro"

Sortering:
Örebro
Igår

Mitsubishi Pajero Sport 3.0...

16 000 kr
Blocket.se
Kumla
Igår

tomtar

20 kr
Blocket.se
Örebro
Igår

Bosch diskmaskin serie 4

500 kr
Blocket.se
Kumla
Igår

Raggdoll kille

4 000 kr
Blocket.se
Örebro
Igår

Dubbdäck

3 500 kr
Blocket.se
Örebro
Igår

Babygym rätt start owls

299 kr
Blocket.se
Lindesberg
Igår

Fina friktionsdäck på fälg...

9 500 kr
Blocket.se
Örebro
Idag

Skummadrass DREAMZONE

900 kr
Blocket.se
Butik Örebro
Idag

Nissan Micra 5-dörrar 1.2 80hk

23 999 kr
Blocket.se
Örebro
Idag

bäddsoffa

2 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Fritidshus  ·  Örebro

Skötsamt par söker stuga/torp/kolonilott

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Hej! Vi söker efter en billig stuga/torp/kolonilott att koppla av vid. El är ett krav men annars är vi öppna för det mesta. Allt ifrån centralt Örebro till 6 mil bort är av intresse. Vi är lugna, skötsamma och rökfria. Fast arbete. Det får gärna finnas trädgård att ta hand om. Finns det närhet till sjö är det givetvis ett plus men inget krav från vår sida. Vi har en snäll hund (spaniel) som vill vara med oss. Vi vill hyra under en längre tid (minst 3 veckor), gärna längre. Kan vara intresserade av att hyra årsvis men det beror på läge/pris osv. Börjar helst att hyra kvartalsvis eller liknande. Goda referenser finns. Hör gärna av er och berätta vad ni har att erbjuda. Med vänliga hälsningar Linda & Thomas
0 kr
Blocket.se
Hyresrätter  ·  Örebro

4:a, 93kvm, Fatbursgatan 10, Örebro Centrum / Öst / Syd

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har en ljus 4a på Fatbursgatan med fönster åt tre håll. Balkong i väster läge med utsikt över Gustavsviks golfbana. Loftgång i öster läge, endast två grannar på loftgången. Tvättstuga med tre tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp finns i huset. Stor innergård med grönområden och kolonilotter. Jättefin grillplats. Lekplats finns i parken intill. Två st badrum varav ett större med dusch, wc och badkar. Uttag för tvättmaskin finns. Kök med spishäll och ugn (-12), kyl och frys (-10) samt diskmaskin (-09). Vita väggar i samtliga rum, i badrummet ljust kakel. En walk-in-closet, 2 st flyttbara garderober samt fasta garderober i hallen och ett av sovrummen.
8 135 kr
Lägenhetsbyte.se
Lägenheter  ·  Karlskoga

Trivsamt boende

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
2:a med bra läge nära bofors och björkborn.Badrum med kaklat golv och delvis kaklade väggar.Gavellägenhet med bra planlösning.Comhemhus.P-plats m.mv. Reparationsfond.Kolonilott/uteplats. Trevliga grannar som sitter ute på sommaren och grillar. Alla möbler kan ingå i köpet om någon så önskar.
88 000 kr
Blocket.se
Kök  ·  Örebro

Trinette köks-skåp

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Mycket fint komplett trinette-skåp. Passar lilla kontoret, sommarstugan, kolonilotten e.dyl. Bredd 120 cm, djup 60 cm, höjd 209 cm. 2 plattor, 2 diskhoar, kyl med frysfack, lampa, eluttag, timerfunktioner. Gott om utrymme i skåpen. Knappt använt. Jättefint skick!
7 000 kr
Blocket.se
Tomter och gårdar  ·  Örebro

Kolonilott Alnängarna

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Trevlig kolonilott säljes,hörn tomt, enkellott utan hus. Närhet till dansbana och servicehus. Finns flera sålådor, plommonträd, hallonhäck flera blomrabatter, bevattningskran finns ansluten till tomten. Säljes för 5000 kr eller högstbjudande, ring för visning.
5 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj