Quantcast
Till salu inom: ”

kolonilott örebro säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej! Vi söker efter en billig stuga/torp/kolonilott att koppla av vid. El är ett krav men annars är vi öppna för det mesta. Allt ifrån centralt Örebro till 6 mil bort är av intresse. Vi är lugna, skötsamma och rökfria. Fast arbete. Det får gärna finnas trädgård att ta hand om. Finns det närhet till sjö är det givetvis ett plus men inget krav från vår sida. Vi har en snäll hund (spaniel) som vill vara med oss. Vi vill hyra under en längre tid (minst 3 veckor), gärna längre. Kan vara intresserade av att hyra årsvis men det beror på läge/pris osv. Börjar helst att hyra kvartalsvis eller liknande. Goda referenser finns. Hör gärna av er och berätta vad ni har att erbjuda. Med vänliga hälsningar Linda & Thomas
Vi har en ljus 4a på Fatbursgatan med fönster åt tre håll. Balkong i väster läge med utsikt över Gustavsviks golfbana. Loftgång i öster läge, endast två grannar på loftgången. Tvättstuga med tre tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp finns i huset. Stor innergård med grönområden och kolonilotter. Jättefin grillplats. Lekplats finns i parken intill. Två st badrum varav ett större med dusch, wc och badkar. Uttag för tvättmaskin finns. Kök med spishäll och ugn (-12), kyl och frys (-10) samt diskmaskin (-09). Vita väggar i samtliga rum, i badrummet ljust kakel. En walk-in-closet, 2 st flyttbara garderober samt fasta garderober i hallen och ett av sovrummen.
2:a med bra läge nära bofors och björkborn.Badrum med kaklat golv och delvis kaklade väggar.Gavellägenhet med bra planlösning.Comhemhus.P-plats m.mv. Reparationsfond.Kolonilott/uteplats. Trevliga grannar som sitter ute på sommaren och grillar. Alla möbler kan ingå i köpet om någon så önskar.
Mycket fint komplett trinette-skåp. Passar lilla kontoret, sommarstugan, kolonilotten e.dyl. Bredd 120 cm, djup 60 cm, höjd 209 cm. 2 plattor, 2 diskhoar, kyl med frysfack, lampa, eluttag, timerfunktioner. Gott om utrymme i skåpen. Knappt använt. Jättefint skick!
Trevlig kolonilott säljes,hörn tomt, enkellott utan hus. Närhet till dansbana och servicehus. Finns flera sålådor, plommonträd, hallonhäck flera blomrabatter, bevattningskran finns ansluten till tomten. Säljes för 5000 kr eller högstbjudande, ring för visning.