Quantcast
Till salu inom

"överdrag hörnsoffa säljes"

Jönköping
Igår

Volkswagen ID 3 STYLE

3 875 kr
Blocket.se
Idag

Antracit grå Hörnsoffa

1 500 kr
Blocket.se
Hammarö
Idag

Pelletsgrill - nästan ny

Blocket.se
Kumla
Idag

Soffa och soffbord

1 500 kr
Blocket.se
Hammarö
Idag

Kristallkrona

3 500 kr
Blocket.se
Nacka
Idag

Bugaboo High Performance Åk...

1 750 kr
Blocket.se
Sollentuna
3 dagar

Hörnsoffa med divan

2 200 kr
Blocket.se
Gnosjö
4 dagar

Hörnsoffa med devan

3 000 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
6 dagar

Hörnsoffa inkl fotpall

3 500 kr
Blocket.se
Butik

ICELAND Hörnsoffa Mörkgrå

11 995 kr
NYTT CDON.COM

Tidigare annonser till salu

Billiga soffor

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
På grund av flytt säljer vi nu våra soffor billigt. *En Brun Hörnsoffa i skin, Bra skick. Då den e isärplockad för tillfället är det inte den soffan som är på bilden men en snarlik! 3000kr, vid snabb affär kan priset diskuteras. *Svart klippansoffa, 2 sits, knappt använd då den stått i vårt gästrum, bra skick och fräscht överdrag som går att ta bort för tvättning och finns även andra färger man kan köpa och byta till! 800kr vid snabb affär kan priset diskuteras. Vid frågor maila gärna eller ring MVH Lenitha
700 kr
Blocket.se
Hus och Trädgård  ·  Sollentuna

Supersnygg utegrupp i konstrotting

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Här har du chansen att billigt komma över en riktigt fin utegrupp i det underhållsfria materialet konstrotting, stomme aluminium. Utegruppen är lite använd, och förvarad inomhus under vinterhalvåret. Som ny! Gruppen består av det du ser på bilden; 5 moduler som tillsammans bildar en hörnsoffa (230*230 cm, sittdjup 67 cm)+ 1 separat enhet/fotpall (65*65 cm) + ett bord med glasskiva (80*80 cm). Nypris 14 500 kronor. Dynorna är härligt tjocka och mjuka, färg: cremevit. Överdraget kan tas av och tvättas. Hämtas på plats.
7 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Skaraborg

Fin byggbar soffa i grå/svart tyg med fotpall

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer min fina hörnsoffa med tillhörande fotpall som är lös, man kan ha den lite som man vill,blir snabbt en "divan soffa". Mycket skön och bekväm soffa som man gärna vill sitta kvar på! Om man ställer fotpallen vid mitt hörnet av soffan blir det nästan som en extra säng, väldigt bekvämt! Soffans mått: mot svarta väggen, 236 cm vit vägg 276 cm. Man kan bygga soffan som man själv vill! Tvättbara kudd överdrag. Pris: 4000 eller högst bud.
4 000 kr
Blocket.se

Klädsel till Ektorp hörn-soffa-Svanby brun

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
(ENDAST KLÄDSEL/ÖVERDRAG TILL HÖRNSOFFA SOM ÄR TILL SALU, INTE SJÄLVA SOFFAN) Klädsel hörnsoffa 2+2, Svanby brun. Inköpt för ca 7-8 mån. Använd under 3 första mån, legat nerpackad resten av tiden. Nytvättad och kanonfräsch. Har inga barn, djur eller är rökare. Nypris på Ikea 3495 kr Jag säljer den för 1500 kr. Kan skickas men då står köparen för frakten. Maila intresse samt tel nr för snabbast kontakt.... (ENDAST KLÄDSEL/ÖVERDRAG TILL HÖRNSOFFA SOM ÄR TILL SALU, INTE SJÄLVA SOFFAN)
1 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västmanlands län

Klädsel hörnsoffa Ikea Karlstad

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Har två uppsättningar klädslar till en KARLSTAD hörnsoffa enligt bild. Dels en uppsättning av den vita som följde med samt en mörkgrå/svart variant som är lite som filt i strukturen. Artikelnummer är 501.228.91 för den mörkgrå, kan inte hitta namnet på någon etikett. Den vita uppsättningen är oanvänd och den gråa endast lite använd. Bifogade bilden är bara för att visa soffans konfiguration och visar inte aktuella överdragen monterade. 500 för båda anser jag vara ett prutat och bra pris.
500 kr
Blocket.se