Quantcast
Till salu inom: ”

hörnsoffa skinn säljes

Skinnsoffa

Hallands län
Skinnsoffa

Skåne län
Soffor

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Ska sälja vår skinnsoffa, är en hörnsoffa med två platser på ena sidan hörnet och tre på andra (går att vända om man vill ha trean på andra sidan hörnet pga möblering) Har haft den i ca 5 år, var ett år då vi köpte den, var redan då ett litet märke i storlek med en ärta på ett ställe på sitsen. Har inte blivit större eller värre under den tid vi haft den. Ser bra ut, INTE nött och sliten. Bra kvalitet på skinnet, kostade över 20000 ny. Maila hellst inte, kollar sällan mail. Ring hellst vid intresse mvh Robert.
Soffan är köpt i Köpenhamn för sex år sedan och använts med omsorg. Slitage är knappt märkbart. Soffan rymmer två liggande personer och är perfekt som övernattningsplats. Måtten är: 183 cm långsida 128 cm kortsida 150 cm i hörn 82 cm Djup Soffan är lätt att demontera till dessa tre delar och får således plats i en stor kombi. Den går dessutom att använda som två separata soffor om så önskas. Soffben medföljer (drygt 10cm höga) 3000:- vid snabb affär Hör gärna av er med frågor eller om fler bilder önskas.
Säljer nu min soffa pga jag har köpt en ny. den har några år på nacken men fungerar kanon bra och är riktigt skön. det finns ett par skavanker som lite sliten på kanter och så men inget som påverkar nåt.. den går även bygga om så 3 sitsen e åt andra hållet, krävs att man e lite händig.. har gjort det 4 ggr och varit lika klurigt varje gång men det går.. mitt pris för den är 1500 Behöver bli av med den så fort som möjligt.. kan nås när som helst, hämtas på plats
Soffan har inga missfärgningar. Mått h85cm d80cm b220x260cm 700kr Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr Lugnvik, Torvalla och Frösön 200kr Brunflo 350kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige.
Säljes en hörnsoffa av skinn i mycket bra skick! Utan skador eller skavankar. Rök- och djurfri. Soffan avmonteras lätt i tre delar vid transporteringen. Det finns också en möjlighet att ändra sidor. På bilden ser man soffan som är 2+3 sits, men man kan också göra 3+2 (åt andra hållet). Vi bor på bottenvåningen, inga trappor eller svårigheter för att hämta den. Kan även skicka flera bilder. Ring 0736473861 Olga