Quantcast
Till salu inom: ”

övervintringstält för växter säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Norstedts Akademiska Förlag | Utgiven 2007. Detta är ett nytryck. | Kartonnage. | 197 s. | 9789172275157 ¶ Språk: Svenska | Baksidestext eller annan relevant information: Intresset för växter och trädgårdar har nog aldrig varit så stort. Den här boken är ett helt nytt inslag i trädgårdsboomen, trots det rika utbudet av trädgårdsböcker och floror. Detta är en blomsterordlista som visar vad några hundratal av våra mest kända vilda växter heter på fjorton språk. Boken är illustrerad med 16 underbara blomsterakvareller i färg och är perfekt för den språkintresserade blomsterentusiasten och den blomsterintresserade språkentusiasten.Författaren Wandrille Micaux är universitetslektor i franska och har medarbetat i ett flertal ordböcker. Illustrationerna är gjorda av Eliann Oddbratt
Växter mår bra av lite lugnare tempo på vintern. Perfekt att placera utekrukor och andra i ett övervintringstält. Vi säljer nu vårt Willab Garden tält. Enkelt att montera.
Vinterförvaring av växter finns i original kartongen. Vi har använt detta en vinter. Nu är växterna för stora. (Willab Garden nypris 1,395:-)
Perfekt tält för att övervintra utemöbler eller växter säljes. Det är använt en säsong, är lätt att montera upp och ner. Säljs för 700 kr (nypris 1 395 kr)
Tält till växt (max 150 cm) med värmare du sticker ner i jorden/krukan. Lampa högst upp som lyser upp själva tältet, du ställer in timer när lampan ska gå på under dygnet. Medelhavsväxten får ljus samt värme genom att värmaren går på när det blir under 6 minus.