Quantcast
Till salu inom: ”

konstgjorda växter plantagen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Blombord

Göteborg
Randig tröja

Uppsala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer två konstgjorda gröna växter. De har stått inomhus väl omhändertagna och jätte fina, som prydnad/dekoration. Gröna blad som ser väldigt naturliga ut för att vara konstgjorda. Växterna är ca 2m höga. Köpta för ca ett år sedan på rea, fick då båda för 3500:-. Säljes nu billigt eftersom jag behöver få sålt de så fort som möjligt pga flytt. 600kr/st eller 1000kr för båda. Snabbaffär uppskattas! Finns att hämta i Majorna/Kungsladugård.
På grund av flytt, säljer jag konstgjorda växter av lite olika storlekar och sort. Här finns orkideér, bambu och vackra lökväxter mm. Bra kvalitet! :) Bild 1: De största är ca 50 cm höga och de minsta är 25 cm höga. Totalt 7 konstgjorda växter. Bild 2: De största är ca 50 cm höga och de minsta är 13 cm höga. Totalt 11 konstgjorda växter. Pris: endast 50 kr, för alla på bild 1!!! och Pris: endast 50 kr, för alla på bild 2!!! ... eller budgivning ifall det är flera som visar intresse. (nypris totalt 750 kr) Passa på att fynda! Perfekt att ha i badrummet eller på andra ställen, där man lätt glömmer av att vattna. :) Ring Ullis på 0732 - 55 10 56. Jag säljer dem endast i paketpris, såsom de är presenterade på bild 1 och bild 2.
Fyndfirman är en snabbt växande webbutik med ett brett sortiment. Vi säljer snygga produkter av bra kvalitet med fokus på att erbjuda våra kunder oslagbara priser. Betalningsmöjligheter: Kortbetalning, PayPal eller banköverföring. Kundtjänst: service@fyndfirman.se - Måndag till fredag: Kl. 08:00 till 16:30 Med vår bamboo växt får du en hemtrevlig miljö på kontoret och du behöver inte vattna eller ombesörja den. Varje växt har över 1200 textila blad så du kan ställa den i ett hörn och liva upp stämingen i rummet. De kan också användas på en fotostudio för en realistisk bakgrund, eller på restauranger och hotell för att märka ut entréer. De levereras i en enkel svart kruka som kan placeras inuti den perfekta behållaren för att ett snyggt utseende. I leveransen ingår en uppsättning av 2 konstgjorda bamboo växter. • Höjd: 190 cm • Totalt antal blad: 1260 per träd • Material: Äkta bambookäpp • Material blad: 100% Polyester • • SKU: 240017
Nu säljer vi vår dekorativa konstgjorda växt, som inte går att skilja från levande växter. Är ca 180 cm hög Inköpt på plantagen, 2010. Nypris 1200 kr.
Säljs pga flytt Gullranka ca 123 cm 199 kr Eva Gille