Quantcast
Till salu inom: ”

växter bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Timantti

Upplands-Bro
Blombord

Göteborg

Tidigare annonser till salu

Haloj! Har en leguan här hemma på 6,½ år som behöver nytt hem pga inte tid.. Hans terrarium är 200x110x110. Ett hemma bygge. Han gillar att vara ute väldigt mycket, så det är skit viktigt att han får det i sitt nya hem också. Han äter och skiter mycket bra, inga svårigheter alls. Dock när det är mycket nytt folk i närheten kan han bli skygg, det händer väldigt ofta. Men lugnar sig ganska snabbt. Ni får med terrariumet, värmematta, värmelampa, foder & kalk. och lite växter. Mvh Fredrik
Hej, Jag säljer ett ytterfilter som har en mycket bra cirkulation för fisk och akvarium växter.. För akvarier upp till 500 L Pumpeffekt:1100 L/h Filtercirkulation: 900L/h Filtervolym: 7,3 L Effektförbrukning 25 W Dimensioner ca: 402, 300, 210 mm. Den har inne material och lite slangar. Säljes pga ljusrampen dog. Hade denna som reservpump. Måste köpa ny ljusramp. Mycket bra pump. Filtersats och filtervadd, makaroner följer med. Nypris ca. 3000 Kr Bortskänkes för 1000 kr Så länge annonsen är kvar så finns pumpen med.
Bortskänkes! Pga flytt behöver jag göra mig av med mitt sötvattensakvarie. Akvariet är på 160L och är i bra skick. "Allt" ingår, även sköldpaddan +fiskar: Akvaire 160L (95x33x33cm) Sköldpadda-klippa med invändig pump Ytterligare en intern pump Dopvärmare Vattensköldpadda (8 mån gammal, skalet ca 6cm i diameter) Några kampfiskar m fl Lysarmatur (75cm) (ej den på bild då nytt lysrör behövs) ca 40kg sten några växter Allt skall bort.
Akvarium från MP på 180 liter 1m x 40cm med Ytterfilter från Fluval typ 305. Lysrör Power Glo och Aqua Glo för både växter och fiskarnas färger. 3D bakgrund, doppvärmare och dansk-sjösten. Medföljer även bänken om så önskas. (Ca ett år gammalt ) är i bruk idag men töms till helgen eller tidigare vid köp. Bortskänkes ett 54 liters akvarium med pump Lysrör, sand och lite inredning ej doppvärmare.
Hej, jag har nu "växt ur" min gamla våningssäng. Jag har haft den sedan jag var åtta år och ska nu skänka bort den efter jag har haft den i tio år. Det är inget fel på sängen, men jag vill få bort den snabbt eftersom jag har köpt en ny säng som ska in på den gamla platsen. Sängen hämtas i Ljunghusen. Sängen är av samma modell som på den på bilden, fast den är blå. Mått: Längd: 208 cm Bredd: 97 cm Höjd: 159 cm Madrasslängd: 200 cm Madrassbredd: 90 cm