Quantcast
Till salu inom: ”

3 bengt andren oljemålningar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Konst

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

4-körigt "SilverStjärnan" med fullstort tonomfång i detta smidiga chassi av klassiska Bengt´s!!!! 45/120 E-C Handgjorda bandstålstämmor och specialträ i både tonstockar och chassi. Endast 10.6 kg! Detta är samma chassi och modell som nya "Guld Musette" fast med piccolo (16+8+8+4) och en mild tremolo på violinstämman! Specialpris på detta demospel för dig som bara nöjer dig med det absolut bästa! Ordinarie pris: 74.000:- Se mera info på www.dragspelsguiden.se och ladda ner gratis pdf. Klicka gärna i rutan till höger - "i butiken" - för att se våra övriga anonser på Blocket!
Bonniers. 2003. 168 s. Inbunden. Förlagsband med skyddsomslag. 302 gram. Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Mycket fint exemplar. Nytt. Oläst. Aningen gulnat boksnitt, för övrigt i presentskick. Halle och Gustav Timberling, Maggan Fries, Svea Brundell, Vendela och Karl Hansson med sina fem barn - alla är de bofasta på samma bohuslänska ö. Till kretsen hör också författaren Bengt Worm, invandrad från Sörmland och centrum i öns litterära värld. Dessvärre skriver han sedan länge så förfärligt tråkiga böcker att grannarna mobiliserar sig för att få fason på Bengt, denne det mänskliga själslivets mäklare. Han måste lära känna livet om han ska kunna framställa det sanningsenligt är deras paroll. "Bengt" är, liksom Erik Anderssons tidigare böcker, en roman av högst egensinnigt slag. Stora tankar om konstens förhållande till livet blandas med snusförnuft eller kanske rentav sunt förnuft, alltmedan Vendela Hansson är den som verkligen lär känna livet bland makrillgrytor och bångstyriga barn.
Norstedts. 2:a uppl. 1987. 269 s. Inbunden. Förlagets illustrerade pappband. Gott skick. Råttan i pizzan är en modern folksägen, en så kallad klintbergare. Den finns i många versioner. En låter så här: "En kompis till en kompis var och åt på en pizzeria på Hornsgatan i Stockholm. Hon kände att något fastnade i tanden. Natten därefter vaknade hon av en fruktansvärd tandvärk. Hon tog sig till Södersjukhuset, och där konstaterades det att det var en råttand. Hälsovårdsnämnden kom till pizzerian, och ett rum var igenbommat. Ägaren vägrade öppna det. Polisen kom dit och bröt upp dörren. I rummet hängde 50 slaktade råttor." Historien hade mycket stor spridning i Sverige år 1973, då till och med Dagens Nyheter hade en artikel med rubriken Storlarm om råttfilé / Hälsovården rycker ut. Sägnen verkar ha funnits i England redan kring 1960, och har knutits till diverse olika restauranger ägda av utlänningar, inte bara pizzerior. Sägnen saknar av allt att döma verklighetsbakgrund. Folklivsforskaren Bengt af Klintberg har i den moderna klassikern Råttan i pizzan valt ut hundra av de makabra och "sanna" historier som cirkulerar i samhället. I sina kommentarer visar han hur dessa moderna folksägner avslöjar våra hemliga önskedrömmar och ångestfantasier.
Dragspel Bengts (Algot Bengtsson orginal,mycket fint exemplar). Mycket bra handgjorda stämmor med det ÄKTA Bengts ljudet från förr. mycket bra skick,servat å stämt,godkänt av oss till försäljning. Pris 6900:- Ring eller skriv å beställ,vi skickar, välkommen att ringa för en tid och provspelning. Ring Britt & Kjell Tel. 070-3095244 www.kagstromsmusik.se Kågströms Musik Sveriges Dragspels Centrum AB Ringvägen 22 Fjärd-hundra
Ett litet och nätt 2-körigt Bengts med fin stämsats och mycket bra ton, ett riktigt krutpaket! Tre register i diskanten och två i basen, rakstämt med klarinett- och bassoonstämma. Perfekt som bättre nybörjarspel, andraspel eller för den som vill ha ett lätt spel med hög kvalité. Nyservat och stämjusterat, omvaxning av tonstockar, byte av stämskinn, tätning, riktning av klaviatur mm. är gjord. Säljes med garanti. Väska och remmar ingår. Välkommen och prova bland annat detta dragspel ur sortimentet i butiken och verkstan. Öppettider: Torsdag kl. 12.00-18.00 Fredag kl. 12.00-18.00 Lördag Kl. 12.00-16.00 Med Vänliga Hälsningar: Erik Simons Stockholms Dragspelsservice AB Färjestadsv. 10 168 51 BROMMA (vid Ängbyplan) Tel: 0730-977887 VÄLKOMNA