Quantcast
Till salu inom

"3 litografier göran hahne säljes"

Nynäshamn
Igår

Microbiologi, Ekonomi, Entr...

Blocket.se
Solna
2 dagar

Litografi Ekvrak av Pietro...

350 kr
Blocket.se
Varberg
2 dagar

Litografier av olika konstn...

900 kr
Blocket.se
Kungsholmen
2 dagar

Litografi

700 kr
Blocket.se
Sollentuna
2 dagar

Madeleine PYK litografi

Blocket.se
Staffanstorp
2 dagar

Litografier av Saint Genies

1 500 kr
Blocket.se
Torsby
Igår

NY bes,NY kamrem Peugeot 20...

13 500 kr
Blocket.se
Ödeshög
2 dagar

Iller

50 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Somrar är aldrig dåliga : en essä om Göran Brunius seglardagböcker

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 9 månader
Solvändan Förlag | Utg. 2011. Ej o.u. | Häftad. | 105 s. | 9789188024732 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Konstnären, författaren, seglaren, naturmänniskan och levnadskonstnären Göran Brunius skrev flera böcker i en mängd olika genrer. Bland dessa utmärker sig nio volymer med dagboksanteckningar i vilka han fångade den svenska naturen året om. I år skulle Göran Brunius ha fyllt 100 år (1911?2005). I seglardagböckerna som publicerades mellan åren 1964 och 1973 berättar författaren ömsom vemodigt, ömsom indignerat om förändringarna han noterar i skärgårdslandskapet. Peter Hultsberg presenterar i långessän Somrar är aldrig dåliga Göran Brunius författarskap såsom detta kommer till uttryck i dagböckerna. Han finner överensstämmelser mellan Brunius och somligt hos de antika vishetslärarna Zenon och Epikuros, och frågar huruvida det skulle vara möjligt att leva såsom Brunius gjorde under sina långseglingar i vår tid. Kanske inte enkom gamla sjöbodar vittrat sönder utan också till stora delar den livsberusade stoikerns engagemang? | Obs: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med ytterligare dagar i leveranstid. Se villkoren nedan. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
220 kr
Bokbörsen.se

Rembrandt : ett vänporträtt av Göran Hassler

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 11 månader
En bok för alla | Utg. 2006. Ej o.u. | Kartonnage. | 167 s. | 9789172214668 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Trodde du att Rembrandt var en allvarlig människa som bara gjorde dystra, mörka och högtidliga målningar? I så fall ska du gå in i den här boken som visar många andra sidor hos den store konstnären. Här träffar du en glad, underfundig och sensuell människa som dessutom är en mästare med pensel, penna och etsningsverktyg. Göran Hassler leder oss med lätt hand in i en bildvärld som efter många sekler ändå känns nära och angelägen och hjälper oss att se och uppleva bilderna på ett djupare sätt. En annorlunda bok om en av konsthistoriens märkligaste gestalter. År 2006 firades 400-årsminnet av Rembrandts födelse. | Obs: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med ytterligare dagar i leveranstid. Se villkoren nedan. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
80 kr
Bokbörsen.se

Rembrandt - ett vänporträtt av Göran Hassler

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 10 månader
En bok för alla. 2006. 167 s. Kartonnerad. Nära nyskick. Rikt illustrerad. Trodde du att Rembrandt var en allvarlig människa som bara gjorde dystra, mörka och högtidliga målningar? I så fall skall du gå in i den här boken som visar många andra sidor hos den store konstnären. Här träffar du en glad, underfundig och sensuell människa som dessutom är en mästare med pensel, penna och etsningsverktyg. Göran Hassler leder oss med lätt hand in i en bildvärld som efter många sekler ändå känns nära och angelägen och hjälper oss att se och uppleva bilderna på ett djupare sätt. En annorlunda bok om en av konsthistoriens märkligaste gestalter. År 2006 firas 400-årsminnet av Rembrandts födelse. Göran Hassler är filosofie magister, chefredaktör för Kulturens Värld och tidigare tv- och radio-producent..
40 kr
Bokbörsen.se
Utbildning  ·  Stockholm

Barnskötare, timvikarier, S:t Görans förskoleområde

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. St Görans förskoleområde omfattar 7 förskolor och ca 90 medarbetare. Vi söker timvikarier vid ordinarie personals frånvaro. För anställning inom förskola krävs att aktuellt utdrag från belastningsregistret kan uppvisas för arbetsgivaren, vilket beställs från polisens hemsida. 5 plats(er). Timvikarier Timvikarie vid ordinarie personals frånvaro Avslutad gymnasieutbidning Löneform: Timlön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Varaktighet: 3-6 månader. Arbetstid: Dagtid. ANSÖKAN Ansök senast: 2013-09-25 Referensnummer: A22792
0 kr
Metrojobb.se

Sankt Göran och draken

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 6 månader
Rabén Prisma | 1998 | Förlagsband, skyddsomslag. I närapå nyskick. | 245, [1] s. : ill. (huvudsakligen i färg), tab. ; 27 cm | 91-550-3914-6 | | Språk: Svenska --- Mer info: Bernts Notkes skulpturgrupp “Sankt Göran och draken” i Stockholms Storkyrka är ett konstverk i världsklass. I boken finns den första fullständiga presentationen i ord och färgbildera av Sankt Göransgruppen med alla dess detaljer och reliefer. Bernt Notke ägnas ett fylligt kapitel i ljuset av de senaste årtiondenas nyupptäckter rörande andra storverk av honom. Men här finns också kapitel som sätter in Stockholmsmonumentet i ett större sammanhang i tid och rum. Ett av dem visar Sankt Göransmotivets långa förhistoria och ett annat dess livskraft fram till vår tid - inte minst tack vare att Storkyrkogruppen blev en så mäktig förebild. | LEVERANS: Denna bok kan vi skicka från oss inom 1-2 vardagar.
130 kr
Bokbörsen.se