Quantcast
Till salu inom: ”

begagnade båtmotorer stockholm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Ekonomiassistent med intresse av båtmotorer, extra Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du att assistera ägaren i diverse ekonomiska och administrativa ärenden. Viss produkthantering kommer även att förekomma. Du kommer att ingå i ett team om drygt 4 personer där du blir en viktig del av företaget under verksamhetens högbelastade period. Under våren kommer du att arbeta 1 dag/vecka för att sedan någon gång under maj utöka till heltid under sommaren.
hallå.tyvär tvungen att sälja min favorit stereo.nog det bästa jag haft om man älskar musik film och allt annat i bio ljud eller vad du önskar dej.goggla så ser du vad denna pjäs kan göra.säljer motvilligt pga att jag måste renovera å köpa båtmotor.denna är vit å super fint skick då den är andvänd 6mån bara sen har den vart i kartong.vill bara ha vad jag gav.dvs 16000kr.ny pris ca 28.000kr. billigare blir det inte hör bara av dej om du är seriös.annars behåller jag den med nöje,mvh r.....pruta inte tack!
Ljus konstruktion med utmärkta förutsättningar för kontor i kombination med utställning och butik Fastigheten med den befintliga byggnationen passar utmärkt för en hyresgäst som har ett behov av att kombinera lagerhållning med utställning, butik och kontor. Hyresgästen kan dra nytta av den relativt starka köpkraft hos de som bor i norra Stockholm med omnejd samtidigt som närhet till kommunikationer skapar rätt förutsättning för transporter till och från fastigheten Några exempel på framtida hyresgäster som passar fastigheten i befintligt skick är återförsäljare av vitvaror, båtmotorer, kök och liknande.
Kul snabbseglare för tävling, Kompisgänget eller teambildning. Fock och storsegel nyservat hos segelmakare och i mycket bra skick. Gennaker med strumpa. Båtmotor mercury 3.5 hp Bockar för uppställning på land. Tampar båtshake padel med mera finns med. Byggår 2006 Lys 1.23 Det finns ett mätbrev från 2009. Båten ligger sjösatt och seglingsklar i Nynäshamn. Fullständig specifikation på båten finns för köparen.
Har ingen användning för denna båtmotor längre, köpte den för att skaffa en båt till, men har nu skaffat "storbåt" istället. Volvo penta 9,9hk fyrtaktsmotor med fram och back, dragstart, kortrigg. Är byggd på hondas beprövade 2 cyl motor. Vet ej årsmodell, troligtvis 80 tal, slitet utseende. Nya tändstift. Ej kört den själv förrutom i vattentunna. Skall enligt uppgift vara en lugn och bränslesnål motor, finns trycktank till. Säljes i befintligt skick. Mail som första kontakt tack.