Quantcast
Till salu inom: ”

aj lampa säljes

Tidigare annonser till salu

Grafitgrå AJ-bordlampa formgiven av Arne Jacobsen säljes i utmärkt skick! Original från Louis Poulsen. Nypris på rum21 är 5720kr. (http://www.rum21.se/sv/artiklar/aj-bordslampa.html) AJ lampan har en skärm med en asymmetrisk form som ger den dess karakteristiska ljusbild. Skärmen kan vippas. Lampfoten har ett hål (ursprungligen avsett som plats för en askkopp!) som förhöjer elegansen och lättheten i lampans design. Designspråkets unika kvaliteter har gjort denna lampa till en tidlös och modern klassiker. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Komplett skrivbordsmöblemang i utmärkt skick från AJ möbler Material: Bok Möblemanget innehåller: Skrivbord hörnmodell med höj och sänkbara ben Höj och sänkbar stol med svart tyg Hurts med fyra lådor Skrivbordslampa Mått på skrivbordet Längd: 1.60 meter Djup höger sida: 0.80 meter Djup vänster sida: 1.20 meter Bredd kortsidan: 0.60 meter Skrivbordet har även en krok på högersidan för att kunna hänga upp en handväska alternativt skolväska Pris för komplett skrivbordsmöblemang: 1200:- Möblemanget finns i Limhamn dvs sydvästra delarna av Malmö Ring Christer på 076-6236445 eller maila annonsören
Golvlampa, modell AJ, formgiven av Arne Jacobsen för Louis Poulsen. Vitlackerat stål. Höjd 130 cm. Smärre slitage. Auktionen avslutas: 2014-11-10 20:44:00 Om företaget Lauritz.com är idag Nordens största auktionshus med över 8 000 varor på auktion varje dag. Det är ett ärligt, funktionellt och säkert ställe att handla på nätet. För att kunna lägga bud någon av våra onlineauktioner behöver du logga in och bli medlem på Lauritz.com, vilket är gratis. Det är även enkelt, snabbt och bekvämt att sälja föremål via Lauritz.com via vår hemsida eller app.
AJ Bords lampa har en skärm med en asymmetrisk form som ger lampan dess karakteristiska ljusbild. Skärmen kan vippas. Lampfoten har ett hål som förhöjer elegansen och lättheten i lampans design. Designspråkets unika kvaliteter har gjort denna lampa till en tidlös och modern klassiker. Arne Jacobsen formgav AJ-lampan 1957 för SAS Royal Hotel i Köpenhamn. Denna lampan som vi säljer här är klassiskt vit. Den lampan har något små skav på foten. Som ni ser på bilden. Där av ett bra pris. Kan skickas om köparen betalar frakten. Kan även avhämtas i Bäckebol Göteborg efter överenskommelse.
AJ bordslampa från Louis Poulsen, design Arne Jacobsen. AJ Bord har en skärm med en asymmetrisk form som ger lampan dess karakteristiska ljusbild. Grafitgrå 4000kr Svart 3000kr Om företaget MOVINGON är en kommissionsbyrå som har butik på Katarina Bangata 44. Vi säljer möbler på provision, koordinerar flyttar & hjälper till med homestyling. Följ oss gärna på Instagram där vi heter movingonse el. på hemsidan; www.movingon.se. Varmt välkomna till MOVINGON