Allt till salu inom "aj lampa"

Sortering:
AJ Pendel
3 dagar

AJ Pendel Visa liknande

2 000 kr
Blocket.se
AJ Golvlampa
Göteborg
2 dagar

AJ Golvlampa Visa liknande

5 500 kr
Blocket.se
AJ
29 dagar

AJ Visa liknande

6 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 5

Tidigare annonser till salu

Lampor  ·  Göteborg

Aj bordlampa

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Grafitgrå AJ-bordlampa formgiven av Arne Jacobsen säljes i utmärkt skick! Original från Louis Poulsen. Nypris på rum21 är 5720kr. (http://www.rum21.se/sv/artiklar/aj-bordslampa.html) AJ lampan har en skärm med en asymmetrisk form som ger den dess karakteristiska ljusbild. Skärmen kan vippas. Lampfoten har ett hål (ursprungligen avsett som plats för en askkopp!) som förhöjer elegansen och lättheten i lampans design. Designspråkets unika kvaliteter har gjort denna lampa till en tidlös och modern klassiker. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 900 kr
Blocket.se

Skrivbord stol hurts lampa i utmärkt skick

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Komplett skrivbordsmöblemang i utmärkt skick från AJ möbler Material: Bok Möblemanget innehåller: Skrivbord hörnmodell med höj och sänkbara ben Höj och sänkbar stol med svart tyg Hurts med fyra lådor Skrivbordslampa Mått på skrivbordet Längd: 1.60 meter Djup höger sida: 0.80 meter Djup vänster sida: 1.20 meter Bredd kortsidan: 0.60 meter Skrivbordet har även en krok på högersidan för att kunna hänga upp en handväska alternativt skolväska Pris för komplett skrivbordsmöblemang: 1200:- Möblemanget finns i Limhamn dvs sydvästra delarna av Malmö Ring Christer på 076-6236445 eller maila annonsören
1 200 kr
Blocket.se

Arne Jacobsen, Louis Poulsen, golvlampa 'AJ'

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Golvlampa, modell AJ, formgiven av Arne Jacobsen för Louis Poulsen. Vitlackerat stål. Höjd 130 cm. Smärre slitage. Auktionen avslutas: 2014-11-10 20:44:00 Om företaget Lauritz.com är idag Nordens största auktionshus med över 8 000 varor på auktion varje dag. Det är ett ärligt, funktionellt och säkert ställe att handla på nätet. För att kunna lägga bud någon av våra onlineauktioner behöver du logga in och bli medlem på Lauritz.com, vilket är gratis. Det är även enkelt, snabbt och bekvämt att sälja föremål via Lauritz.com via vår hemsida eller app.
3 000 kr
Blocket.se

Aj bords lampa av arne jacobsen vit

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
AJ Bords lampa har en skärm med en asymmetrisk form som ger lampan dess karakteristiska ljusbild. Skärmen kan vippas. Lampfoten har ett hål som förhöjer elegansen och lättheten i lampans design. Designspråkets unika kvaliteter har gjort denna lampa till en tidlös och modern klassiker. Arne Jacobsen formgav AJ-lampan 1957 för SAS Royal Hotel i Köpenhamn. Denna lampan som vi säljer här är klassiskt vit. Den lampan har något små skav på foten. Som ni ser på bilden. Där av ett bra pris. Kan skickas om köparen betalar frakten. Kan även avhämtas i Bäckebol Göteborg efter överenskommelse.
2 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj