Allt till salu inom "akademiska sadlar till salu"

Sortering:
Butik Vänersborg
9 månader

Piaggio Vespa Primavera 125...

51 900 kr
Bilweb.se
Butik Vänersborg
1 år

Aprilia SX R 50 NYHET

28 900 kr
Bilweb.se
Sverige
3 år

Viarelli Monztro Klass 1,...

19 990 kr
Bilweb.se
Sverige
4 år

Övrigt Wattitud OLD TIMER...

26 500 kr
Bilweb.se
Sverige
4 år

Övrigt Wattitud OLD SCHOOL...

24 500 kr
Bilweb.se
Sverige
4 år

Övrigt Wattitud OLD SCHOOL...

24 500 kr
Bilweb.se
Sverige
4 år

Övrigt Wattitud OLD TIMER...

26 500 kr
Bilweb.se
Sverige
3 år

Lambretta V50 Special NYHET

19 990 kr
Bilweb.se
Sverige
3 år

Lambretta V200 Special NYHET

32 980 kr
Bilweb.se
Butik Sverige
9 år

Hyra kontor, Uppsala

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Sport och Fritid  ·  Vaggeryd

Akademisk sadel

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer min "Akademisk sadel" som passar hästar som är lite rundare över ryggen. Den har läderbom och har färgen mörkbrun, mycket fint läder enligt en sadelmakares egna ord. Har varit en typ "demosadel" så inte formad efter någon häst än, dock omgjord i sitsen efter att ha ridit i den och velat förbättra. Nu nära och skön kontakt med hästen (skickar bild om du vill se på skönhetsfelet) Precis nystoppad!
6 000 kr
Blocket.se
Skyddsutrustning  ·  Lidköping

Bomlös sadel akademisk/dressyr

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Bomlös sadel med ryggradsfrihet i väldigt fint skick säljes till lågt pris. Inköpt 2012 pga att min häst hade problem med ryggen men har nu musklat sig och kan använda en vanlig dressyrsadel. Fungerar perfekt som både dressyrsadel och akademisk, finns löstagbara knästöd som medföljer vid köp. Har använt en Cool Grip pad under sadeln som är stötupptagande, tryckfördelande och stimulerande, nypris för padden 2, 190kr. Går att köpa till, paketpris sadel + padd 5900kr. PRIS KAN DISKUTERAS VID SNABB AFFÄR! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
4 900 kr
Blocket.se
Häst  ·  Nyköping

Härlig unghäst

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Siri är ett korsningssto född 2011. Hon är välhanterad och stabil för sin unga ålder. Tömkörd, longerad, haft sadel och träns på sig, löshoppad, kan va själv inne och ute, lätt att lasta, miljötränad och påbörjad akademiskt. Hon följer fint och gör alltid som du vill. Skulle passa vilken gren du vill. Har ett väldigt fint steg och då hon är en mix mellan arab/ardenner tror jag hon skulle passa utmärkt till akademiskt el körning. Pris kan diskuteras vid snabb affär! Ring el maila! Mvh
23 000 kr
Blocket.se
Skyddsutrustning  ·  Gävle

Bomlös sadel med koppjärn och paneler

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Säljer min bomlöa sadel för att jag och min häst behöver en sadel med bom. 17'' säte Utbytbara koppjärn. Small och xvid medföljer. Fasta paneler så specielpadd behövs ej. 6cm vid smalaste stället mellan panelerna. Cm 53 cm i anläggningsyta Centrerade stigläderfästen Väger endast ca 2 kg. Teddyklädd under. Stigläder medföljer. Jätteskön sadel som knappt ser använd ut. Jag har använt den på mitt kallblod när jag tränar akademisk ridkonst och i skogen. Nypris 4400kr 2200kr Kan skickas om köper står frakten.
2 200 kr
Blocket.se
Skyddsutrustning  ·  Skellefteå

Akademisk sadel, portugesa

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Akademisk sadel, portugesa, säljes. Svart med mässingsdetaljer, sitsen i mocka. Säljses komplett med sadelgjord, stigläder och stigbyglar i mässing. Sitsen är ca 38/40, bomviden är tyvärr inte uppmärkt men är normal (typ K2) och har legat bra på ett större varmblod. Sadelgjorden är 130 cm lång. Tillhörande fårskinn (vitt) ingår. Mycket skön att rida i, både på ridbanan och på längre uteritter. Fler bilder kan mailas vid önskemål.
7 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj