Quantcast
Till salu inom: ”

montsegur sadel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Handgjord bladsadel. Modell Islander Country med horn (2002). Perfekt till distansritt eller andra typer av långritter. Uppbyggd som en arbetssadel, typ western, där hästen skall kunna bära sin ryttare utan begränsningar, som en traditionell bomsadel gör. Viktfördelande bom, vilken det är livstidsgaranti på. Trepunktsfäste för sadelgjorden, vilket medför att trycket ligger jämt över ryggen. Sadeln med tillbehör är mycket välskött. Två tillhörande vojlocks, varav den ena är helt oanvänd. Sadelgjord av Westerntyp med ull. Stigläder. Conchas, Latigos. Dubbel frontväska. Sadelvärmare samt vattenflaska. Läs gärna mer på www.montsegur.se Pris:11000:-
Säljer nu min kvalitetsadel av märket Montsegur. Sadeln är välvårdad, alla papper samt en tillhörande pad i ull och skinn, bred sadelgjord i mjuk teddy, stigläder och byglar medföljer. (Säljes ej separat) Sadeln har livstids garanti på bomen, passar korta breda ryggar och ryttare i stl 40-42 i byxor (dam) Montsegur sadlarna är handgjorda och säljs numera bara lokalt då de för några år sedan slutade exporteras. Detta exemplar är kortare än "normalt", samt har dressyr kåpor med stöd för benet.
Säljer två sadlar: Westernsadel Montsegur Longue Distance. En mycket bekväm bladsadel med horn! Kort bom, endast 48 cm. Ca 19 cm mellan conchos, passar på de flesta normalbreda hästar. Har legat på fjording, islandshäst. Ljusbrun/naturfärgad. I gott och välskött skick. 8000 kr Dressyrsadel Thorowgood. I fint skick. Vid/x-vid bom, legat på bland annat fjording. Säljer med massa tillbehör! 2000 kr BVSA!
Den här sadeln säljs enbart för att jag nu behöver köpa sadel till min unghäst , som inte kan ha någon av de jag har, då deras ryggar är helt olika. Det här är verkligen min älsklingssadel och det är enbart för att jag behöver köpa sadel till min
Montsegur Longue Distance är en av de bästa distanssadlarna på den europeiska marknaden. Fullt utrustad väger den 7 kg, vilket gör den till en av de lättaste i sin klass. Sadeln är utformad för att särskilt skydda manken utan att man förlorar kontakten med hästryggen. Inga sömmar i sitsen som kan ge dig skavsår. Fender på stiglädren som är av engelsk model och därför lätta attreglera och man behåller rörligheten i skänklarna. Hornet på sadeln är praktiskt och fungerar även som arbetshorn, då det är integrerat i kompositbommen. Hela sadeln är gjord i svart nötläder och klädd med ullfilt under. Longue Distance har 11 fästpunkter för sadelväskor, brösta och svanskappa. Just denna sadel är extrautrustad med conchas för utsmyckning .och latigos (läderremmar) att fästa packningen med. Denna franska hantverksprodukt är en bekväm långfärds/arbetssadel och samtidigt en lätt dressyrsadel! Den ger ryttaren korrekt lodrät sits och hjälper hästen att bära sin ryttare rätt. Legat på arab och islänning och är i mycket fint skick. Nypris: 17 500:- Titta gärna in på www.team-east.se under Till-salu-fliken, där du hittar mer utrustning.