Quantcast
Till salu inom: ”

akta graco sweetpeace automatisk vagga säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer vår gunga / babysitter knappt använd! ( kolik varar ju inte så länge som tur är ) AktaGraco Sweetpeace är en super bra gunga när man vill att barnet ska få vila i lugn och ro utan att vaggas i din famn! Perfekt vid kolik vi hade inte klarat oss utan denna! Gungan har 3 lutningslägen 6 hastigheter ( kan gunga sidled och fram och tillbaka ) 2 vibrationshastigheter Kan användas som fristående babysitter. Finns många olika låtar, även hjärtljud för att lugna! Om barnet har någon favoritlåt så kan även Mp 3 kopplas in.. Instruktionsbok medföljer! Nypris på Nisses Hässleholm 2395 kr Vårt pris: 1395 kr Ring el maila för mer info!
Sweetpeace babysitter babygunga automatisk vagga säljes. Nu vill vi bli av med gungan då den tar onödig plats! Annonsen kommer endast ligga ute en vecka med detta pris. Babysittern är i fint skick och säljes då den inte används längre. Den lilla nallen som är på bilden i hänget är tyvärr borta, men det går såklart att fästa dit bebisen eget favoritdjur istället. Information; Vyssar ditt barn med tre lugnande rörelser, som påminner om föräldrarnas egna lugnande rörelser. En liten nackkudde gör att ditt barns huvud ligger stadigt. Ställbar ryggdel och kan gunga fram och tillbaka eller sida till sida samt kopplas loss från ställning. Dessutom har Sweetpeace funktioner som stimulerar till inlärning. Koppla in en MP3-spelare eller spela upp förprogrammerade, lugnande ljud. Passar från nyfödd till 11 kg. Sweetpeace finns i Täby och om annonsen finns kvar är även babygungan det. Maila mig så kontaktar jag er. Priset är ej prutbart. MVH Christine
Lyxig, automatisk babygunga med många finesser! Patenterad "mum motion" som efterliknar föräldrarnas sätt att vagga barnet. Särskilt populär för bebisar med kolik tack vare vibrationsfunktionen. Bebisen sitter högt och kan på så sätt vara med vid tex matbordet samtidigt som du själv kommer åt bebisen utan att behöva böja dig ända ner till golvet hela tiden. Sitsen kan sitta rakt fram eller på sidan av ramen och har 2 mjuka vibrationshastigheter. Ryggstödet kan ställas i 3 lägen och har en justerbar sufflett med en söt och mjuk liten elefant med prasselöron och spegel. Avtagbar bricka med bitleksak och spegel. Gungarmen har 6 hastigheter. Gungan kan spela upp pianomelodier, lugnande hjärtljud, porlande vatten och du kan koppla in tex din iPhone via minitele och spela din egen musik. Sitsen kan även tas loss och användas på golvet som babysitter.
Helt suverän för att få barnet att somna eller ta det lugnt ett tag. Spänn fast barnet, slå på vaggnings funktionen och tryck på nån av de förprogrammerade vaggvisorna. man kan även koppla in en egen mp3 spelare om de förprogrammerade ljuden och melodierna inte är tillräckliga. Läs mer på www.aktagraco.se
En automatisk babysitter som vaggar barnet i sex olika hastigheter. Insats finns för nyfödd. Det går att luta babysittern i tre olika lägen och den kan även att andvändas på golvet. Den har en mjuk mysig klädsel och sufflet. Innehåller olika ljud o musik, samt anslutning till mp3. Drivs med batteri eller el. Mycket fräsch och fin! Nypris 2 395.