Quantcast
Till salu inom: ”

akustisk bas säljes

Tidigare annonser till salu

Harman Kardon HS 350BQ/230 är ett enastående 5,1 hemmabiosystem, perfekt för dina filmkvällar! HS 350BQ/230 ger en otrolig akustisk prestanda med sina 5 x 35 W i uteffekt från 4 satellithögtalare och en centerhögtalare. Den har dessutom en aktiv subwoofer Bass-Reflex på 100 W för djup och kraftfull bas med on/off-knapp. Dolby Digital, Dolby Pro Logic II och DTS finns på programmet hos det här hemmabiosystemet som även är utrustat surroundljudsbehandlingen Logic 7 som ger ett välbalanserat ljud som verkligen pomsluter lyssnaren. Satellithögtalarna kan också hängas på väggen för att förstärka effekten.
Vacker akustisk bas från Crafter med sarg och botten i ask, samt topp i lönn. L.R Baggs Pick-Up & inbyggd Preamp. Abaloneinlägg runt ljudhålet. Riktpris på denna skönhet är 5995:- men nu säljer vi ut den för endast 3450:- Finns att prova hos Musikverkstan på Bryggaregatan 12 i Borås, men kan skickas med DHL Privatpaket. Frakt tillkommer. Vid eventuella frågor, vänligen kontakta oss på 033-101333 eller maila till boras@musik-verkstan.se
Hej! Jag ska nu sälja min akustiska bas, en CORT SJB5F. Detta för att jag behöver pengar för studierna. Jag köpte denna i maj detta år, och har inte spelat mycket på den alls. Den är nästan så gott som ny alltså! Inyggd mick. Jag köpte också basen tillsammans med ett ställ som hör till. Jag har kvitto och garantipapper kvar från Nya Musik i Jkpg. (Garanti på 36 mån) Nypris: 3000 kr Säljer för 2700 kr Stället, som jag köpte för 150 kr får du till. Undrar du något mer, så maila gärna! Finns i Mullsjö.
En ovanlig modell i custom utförande. Fantastisk ton, jämn och med en stark med balanserad bas. Perfekt skick. Originalcase. Frakt Vi skickar alla försändelser med bussgods som vi tycker behandlar våra paket med mer omsorg än posten. Att skicka denna gitarr kostar inget extra. No1 Guitarshop är en specialaffär för gitarrintresserade. Vi ligger vid Avenyen/Götaplatsen i centrala Göteborg alldeles bakom Stadsteatern. Vi har öppet vardagar 12-18.30 och lördagar 10-15. Telefon 031-160049
En Trace Eliot Series 6 stärkare med fyra 10' och en Trace eliot bas med 15' i bra skick säljes. Nypris 27000,- går för 7500,-. En otroligt mångsidig effektpedal med rör från ZOOM, modell G7.1 UT knappt använd, nypris 3100,- går för 1400,-. Eventuellt kan en stärkare för akustisk gitarr tas som dellikvit. Grejorna säljes p.g.a. övergång till akustisk gitarr. För mer info googla eller slå en signal/maila.