Quantcast
Till salu inom: ”

levin gitarr blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Dags att rensa ut och därför säljer jag min Levin Akustisk gitarr. Den är helt ny och är inte använd! Gitarren ligger inpackad och har kvar sin låda. Ny i pris 1500-2000 kr. Mitt pris är 700 kr. Gitarren funkar för alla, så som till vana gitarrlirare till nybörjare. Märke: Levin Info om gitarren: Nylonsträngad gitarr. En välljudande gitarr med lock av solid ceder. Sidor och botten av vacker mahogny. Greppbräda av rosewood och klädsamma inlägg på det solida locket. Skicka ett mail vid intresse!
Dags att rensa ut och därför säljer jag min Levingitarr. Gitarren är helt ny och är inte använd! Gitarren är inpackad och ligger kvar i sin låda. Ny i pris 1500-2000 kr. Mitt pris är 700 kr. En gitarr som är perfekt för alla, så som vana gitarrlirare till nybörjare. Märke: Levin Info om gitarren: Nylonsträngad gitarr. En välljudande gitarr med lock av solid ceder. Sidor och botten av vacker mahogny. Greppbräda av rosewood och klädsamma inlägg på det solida locket. Skicka ett mail vid intresse!
Säljer min fina gitarr eftersom jag inte har tid att lära mig spela. Den är av märket Levin och i mycket fint skick. Ett svart fodral medföljer. Gitarren behöver stämmas. 500 kr Här finns också chansen att köpa en billig hemmagitarrkurs bestående av 28 häften och 8 cd-skivor i nyskick. Skivorna är aldrig spelade och häftena är inte ens öppnade. Totalt värde ca 3300 kr. NU 400 kr Vid köp av både gitarr och gitarrkurs 800 kr
Har en gitarr från -06 Den är stålsträngad med kvalitetssträngar av märket Martin. Inbyggd mick som låter förvånansvärt bra för den här prisklassen, den här gitarren har jag använt på många spelningar! Säljes pga att den har blivit stående sen jag köpte ny gitarr. 1500 kr Har även ett mjukt case till den som du kan få för 200. Perfekt första gitarr! Hämtas i norrköping Ring, sms eller mail Först till kvarn!
Hej! Säljer en gitarr med stålsträngar från den svenska gitarrtillverkaren Levin. Den är gammal men i gott använt skick. Det medföljer även ett fodral i retrostil. Företaget var aktivt mellan 1900 and 1978. Vill ni veta mer om företaget finns info på: http://en.wikipedia.org/wiki/Levin_%28guitar_company%29 För mer info ring eller mejla. Den skickas inte, allt för stor risk att den går sönder i transport. Säljes på plats i Skövde. Priset är 2000 kr. På denna sida kan ni leta efter referenspriser. Detta pris är relativt lågt. Mvh Carl