Allt till salu inom "akvarell gesundaberget ae malm"

Sortering:
Igår

Kontrsstol och sängbord

500 kr
Blocket.se
Tumba
Idag

Ikea malm säng inkl madrass

2 000 kr
Blocket.se
Västerås
Idag

Säng IKEA Malm 140 inkl. ma...

1 000 kr
Blocket.se
Nacka
Idag

MALM sminkbord

700 kr
Blocket.se
Helsingborg
Idag

Byrå Malm (2 st)

1 500 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Idag

Byrå - nyskick!

850 kr
Blocket.se
Haninge
Idag

Malm byrå

300 kr
Blocket.se
Södertälje
Idag

Malm byrå

400 kr
Blocket.se
Haninge
Idag

Malmen byrå

500 kr
Blocket.se
Umeå
Idag

Vägglampor, stol, plissegar...

450 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Logistik och transport  ·  Skåne län

Extrajobba på lager med truckkörning och orderplock! - Malmö

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 år
Vi söker nu studenter som vill jobba extra på ett välkänt logistikföretag i Malmö. Du kommer att jobba på deras kyl- och fryslager med varierande arbetsuppgifter, allt från orderplock, truckkörning, registrering/scanning, containertömning och utlastning. Arbetstiderna varierar efter företagets behov av hjälp men är förlagda mån-fre dagtid. Du kommer att fungera som extrahjälp vid arbetstoppar, sjukfrånvaro och semestrar. Du kommer bli schemalagd både i förväg samt ringas in vid kort varsel.Vi söker dig som är arbetsvillig och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du trivs med samarbete och är inte rädd för att ta i när det behövs. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare men ännu viktigare är att du har rätt inställning. Du ska klara av att stundtals vistas i en frysmiljö på -27 grader samt vara flexibel och hugga in där det behövs. Du måste också vara studerande och ha ett relativt flexibelt schema i skolan.Det är ett krav att du redan har behörighet att köra truck A2 (Ledstaplare) och B1 (Motviktstruck). I gengäld erbjuder vi dig ett roligt och tempofyllt arbete i ett ungt och trivsamt arbetsteam. Ta chansen och få ett välbetalt extrajobb under studietiden!
0 kr
Jobbaextra.se
Administration  ·  Skåne län

Vill du jobba med registrering? - Malmö

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 år
Till vår kund, ett välkänt internationellt företag beläget i Fosie i Malmö, söker vi nu dig som vill jobba med att registrera och verifiera dokument. Vi söker både dig som är student och har möjlighet att jobba minst 3 pass i veckan och dig som har möjlighet att jobba måndag till fredag. Arbetstiderna är mellan 17-22 på kvällen, måndag till fredag. Alla arbetar i ett stort team, även om dina arbetsuppgifter utförs enskilt. Lönen sätts enligt Unionens avtal.För detta arbete krävs att du har en mycket god tangentbordsvana, har du tidigare jobbat med registrering ses detta som mycket meriterande. Du har ett bra siffersinne och har lätt för att komma in i nya arbetsuppgifter. Viktigt är att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du tycker om att ha ordning och reda omkring dig och har inga problem med att utföra samma arbetsuppgifter under din arbetstid. Missa inte chansen att jobba på ett stort internationellt företag och få en bra referens till framtiden!
0 kr
Jobbaextra.se
Data och IT  ·  Skåne län

Är du teknikintresserad, har ett intresse för sälj och är student? - Malmö

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 år
Vi söker nu fler säljande installatörer. Arbetet består av att besöka kunder som nyligen tecknat abonnemang hos Com Hem och installera medföljande hårdvara. Installationen sker ute hos slutkund vilket innebär många personliga kontakter. Arbetet är på deltid, kvällstid mellan 16.00-21.00 och kommer till största del äga rum i Malmöområdet. Två installatörer kommer att dela på fem kvällar per vecka, så det krävs att du ska kunna jobba minst två kvällar varje vecka. Vi ser gärna att du som söker är student med ett stort intresse för teknik och du får gärna ha kunskap om Com Hems tjänster. Du bör vara social och ha lätt för att hantera olika typer av människor. Tidigare arbete med försäljning är meriterande. Du är flexibel, anpassningsbar och serviceinriktad och du sätter kundens behov främst. B-körkort erfordras. Tillgång till bil är ett stort plus men inget krav.Ansök redan idag - imorgon kan det vara för sent då vi sätter igång rekryteringsprocessen till denna tjänst omgående!
0 kr
Jobbaextra.se
Antikt  ·  Nacka

Akvarell Gesundaberget AE Malm -78

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Akvarell Signerad: AE Malm -78 Konstnär Anders Erik Malm Gesundaberget igen, fast den här gången i värmebölja, lätta cumulusmoln och blådis Storlek 45x37 cm inkl ram
350 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj