Allt till salu inom "akvarium aquael 112l ljusramp"

Sortering:
Gerbil
Norrtälje
Idag

Gerbil Visa liknande

800 kr
Blocket.se
Badrumsmöbel
Östhammar
Idag

Badrumsmöbel Visa liknande

2 700 kr
Blocket.se
Ytterfilter
Örebro
Idag

Ytterfilter

200 kr
Blocket.se
Värmare
Örebro
Idag

Värmare Visa liknande

150 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Jakt och Fiske  ·  Uppsala

Komplett 112L konkavt akvarium med fiskar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Mycket fint akvarium med konkavt frontglas. Smarta och lekfulla fiskar gör det till en billig underhållning. Storlek: 112L (80x35x40cm) Ljusramp med dubbla lysrör Pump: Aquael Fan2, 450l/h Tillbehör: Håv, algskrapa, termometer och andra tillbehör. 2 sorter växter. Sand, svarta stenar (dyra i inköp) och stengrotta perfekt gömställe för den fisktypen. Fiskar: 6 st vuxna guldciklider, 7-10cm långa 1 st vuxen gråciklid, ca 8cm 1 st algätare, pansarmal OBS! Ej byrån på bilen utan det följer en vit byrå med 2 lådor. Akvariumet säljs pga köp av en annan.
1 200 kr
Blocket.se

Akvarium 112 liter

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer mitt 112 liters helglasakvarium pga tidsbrist. Det som ingår är: Pump: AM-Top power head 1000 l/h Doppvärmare: aquael Ljusramp: fungerar utan problem men nya lysrör behövs Akvariet är från Aquael och har måtten 80x40x35. Inga läckage eller dylikt. Har även ett 375 liters-akvarium samt mycket tillbehör (Back to nature etc) till salu om intresse finns. Föredrar kontakt via sms.
1 000 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Bromma

Akvarium 112l bortskänkes

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Akvarium med model aquael 80classic välvd ruta bortskänkes 112 liter. Glaset är helt dock borde ljusrampen "lagas" funkar dock utan större problem, blir varm!!!. Annars mkt fint!
0 kr
Blocket.se
Fiskar  ·  Östra Göinge

Nästan nytt akvarium - KLICKA IN HÄR

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Efter att ha ägt detta akvarium i två veckor insåg jag att det var ett intresse i min smak, därför räckte inte 112 liter längre och jag köpte betydligt större baljor. Jag tömde akvariet men fyllde det igen då jag var tvungen att ha några andra fiskar där ett tag. Nu står det igång, dock endast för malar. Tömmer det när en köpare hör av sig. Med andra ord har akvariet använts i ungefär sammanlagt fyra månader. Nypris för detta var 1695:- Jag hittar inte kvittot i all röra, men det är bara att googla eller besöka en fysisk butik och se vad de tar för ett 112 liters AquaEl startpaket så ser ni att det stämmer. Kvitto får ni av mig om det önskas och en täthetskontroll kan du komma hit och göra då jag låter det stå igång med vatten och malar i tills det är sålt. Om produkten: * 112 liter * Doppvärmare * Aquael Fan 2 (filterpump), 450lit/tim. * 80 x 35 x 40cm * Inbyggd ljusramp med matlucka. * Rak framruta. OBS! VID SNABB AFFÄR KAN 70-80 liter grus ingå! (Alltid bra att ha!) Snabb affär önskas och då är det även okej att inom respektens gränser snacka lite om priset! Fler bilder kan skickas vid intresse. Avhämtning sker i norra Skåne (Östra Göinge) eller så kan jag också köra hem det till er om ni bor inom skäligt avstånd, d.v.s. Hässleholm/Älmhult/Kristianstad eller trakterna däromkring. Eventuellt kan ett bord köpas till som jag har karet på, passar utmärkt med fack för slangar/sladdar och hylla baktill för diverse tillbehör. Billig slant också vid snabb affär så har ni en komplett akvariemöbel. I så fall blir priset en hundring högre. (På bilden är det ett par sorgmanteltetror med som jag höll på att håva upp när jag tog fotot, dessa ingår ej. Dessutom är vattendropparna på grund av mitt fiskande och INGET läckage.) MVH Jens
1 200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj