Allt till salu inom "akvarium bortskänkes"

Sortering:
Kungsbacka
Idag

Bortskänkes Matbord och sex...

Blocket.se
Idag

Tapwell duschblandare

2 000 kr
Blocket.se
2 månader

Akvarium, Juwel Trigon 350...

Blocket.se
Alvesta
3 månader

54 Liters Akvarium

123 456 kr
Blocket.se
Butik

Magic Grow Akvarium

29 kr
NYTT Partyhallen

Tidigare annonser till salu

Fiskar  ·  Partille

Chokladciklider bortskänkes

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
En grupp på 3 chokladciklider bortskänkes till någon som har intresset och ett tillräckligt stort akvarium. Har fått yngel ett par gånger men har blivit uppätna av andra invånare i akvariet. Den största uppskattas vara 12-13 cm och dom två andra något mindre. Mer info: http://www.zoopet.com/fiskar/fisk.php?NR=189&SOK=1 Hämtas snarast då mitt akvarium är för litet och vill ha mindre fiskar. OBS! Transportpåsar eller liknande får du själv stå för då det tyvärr inte är något jag äger. Maila, Ring eller smsa... Jag bits inte =) MVH Niklas
0 kr
Blocket.se
Fiskar  ·  Alingsås

Akvarium 20 L inkl tillbehör samt andra saker

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säljer nu mitt 20 L akvarium som jag endast haft 3 månader. Anledningen till detta är att jag skall flytta och inte riktigt har tid att underhålla mina salamandrar. Salamandrarna tar jag ej betalt för utan dom följer med i priset eller bortskänkes om du/ni endast vill ha dom. Vill du/ni ej ha salamandrarna får jag försöka hitta någon annan som vill ha dom. I priset ingår : Akvarium Dekoration Bakgrund Frysta mygglarver pump Algovec (algbortagningsmedel) Aqutan (Krävs om du skall ha fiskar) Fiskfoder Klösbräda till katt samt matskålar för 70:- För mer bilder och info maila bara.
600 kr
Blocket.se
Reptiler  ·  Västerbottens län

Sköldpadda bortskänkes

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Halloj , detta är Arthur. Han är ca 9 år gammal och är en rödörad sköldpadda. Han söker nu efter ett nytt hem då det är för trångt att vara två stycken sköldpaddor i akvariet som finns här hemma. Han är nyfiken, glupsk och tycker om att vandra omkring på golvet. Han har aldrig bitits men man bör ju inte vifta runt med fingrarna framför munnen på honom. Han är runt 30cm lång från huvud till svans om han är utsträckt. Akvarium/terrarium får den som tar Arthur stå för själv för det följer inte med. Finns och hämtas i Skelleftehamn
0 kr
Blocket.se
Jakt och Fiske  ·  Gävleborgs län

720-liters akvarium bytes - Pacu bortskänkes

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
De fyra 25 cm:s Pacu bortskänkes snarast! Akvariet bytes mot mindre möbelakvarium, helst hörnmodell, men kom med förslag! Filtret medföljer vid bra byte... Akvariet är helglas med hembyggt lock med lysrör och matluckor. Akvariet har måtten 200 x 60 x 60 centimeter. Medföljer gör doppvärmare och superfilter UniMax 700 ytterfilter från Aquael (använt 7 månader, nypris 2.500:-). Den mycket stabila bänken medföljer förstås. Fyra Pacu som nu hunnit bli 20-25 cm ska helst flytta med akvariet, vi har inte plats för dem.
2 500 kr
Blocket.se
Jakt och Fiske  ·  Hultsfred

Akvarium

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Mina akvarium som bara står i förådet ska nu bort. Billiga priser för de är redan prutat och klart Bild 1 Akvarium 300liter aluminium ram och ställning. Ljusramp finns. 700kr Bild 2 Akvarium 220liter ljusramp och benställning finns. 400kr Bild 3 Akvarium 250liter silicon på bakglaset efter en bakgrund, ljusramp finns. bortskänkes mot avhämtning. Önskas bordet blir det 100kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
400 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj