Quantcast
Till salu inom: ”

akvarium bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

En grupp på 3 chokladciklider bortskänkes till någon som har intresset och ett tillräckligt stort akvarium. Har fått yngel ett par gånger men har blivit uppätna av andra invånare i akvariet. Den största uppskattas vara 12-13 cm och dom två andra något mindre. Mer info: http://www.zoopet.com/fiskar/fisk.php?NR=189&SOK=1 Hämtas snarast då mitt akvarium är för litet och vill ha mindre fiskar. OBS! Transportpåsar eller liknande får du själv stå för då det tyvärr inte är något jag äger. Maila, Ring eller smsa... Jag bits inte =) MVH Niklas
Säljer nu mitt 20 L akvarium som jag endast haft 3 månader. Anledningen till detta är att jag skall flytta och inte riktigt har tid att underhålla mina salamandrar. Salamandrarna tar jag ej betalt för utan dom följer med i priset eller bortskänkes om du/ni endast vill ha dom. Vill du/ni ej ha salamandrarna får jag försöka hitta någon annan som vill ha dom. I priset ingår : Akvarium Dekoration Bakgrund Frysta mygglarver pump Algovec (algbortagningsmedel) Aqutan (Krävs om du skall ha fiskar) Fiskfoder Klösbräda till katt samt matskålar för 70:- För mer bilder och info maila bara.
Mina akvarium som bara står i förådet ska nu bort. Billiga priser för de är redan prutat och klart Bild 1 Akvarium 300liter aluminium ram och ställning. Ljusramp finns. 700kr Bild 2 Akvarium 220liter ljusramp och benställning finns. 400kr Bild 3 Akvarium 250liter silicon på bakglaset efter en bakgrund, ljusramp finns. bortskänkes mot avhämtning. Önskas bordet blir det 100kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.