Quantcast
Till salu inom: ”

alkoholmätare dräger 3000 billigt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

När du vill vara helt säker på att du är körklar Dräger Alcotest 3000 är en liten och lättanvänd alkotestare som ger dig en snabb och tillförlitlig analys av alkoholhalten i utandningsluften. Dräger Alcotest 3000 är mycket enkel att hantera, en knapptryckning behövs och instrumentet är klart att ta emot utandningsprovet. Blås i munstycket och resultatet visas direkt i displayen.Dräger Alcotest 3000 - testvinnare I Testfakta, som publicerades den 1/3 - 2013, granskades och testades tretton stycken alkotestare i olika prisklasser. Dräger Alcotest 3000 blev testets vinnare. Med som referens fanns även den alkoholmätare som Polisen använder vid sina kontroller.
En oanvänd alkoholmätare av märket Dräger(3000) som perfekt julklapp! - Professionell alko-testare med hög mät-säkerhet. - Liten och enkel att hantera. - Bäst i test! - Exakt samma märke och modell som Polismyndigheten använder sig av. Innehåll: Mätinstrument - bakgrundsbelyst LCD-display, batterier(AA), två munstycken & svart förvaringsväska. Pris hos NetOnNet & Clas Ohlson: 3.790:- Aldrig använd! Dräger 3000 är bäst i test! OBS! Skickas ej, hämtas på plats!
Professionell & i princip oanvänd alkomätare av märket Dräger & modell 3000 säljes. Bäst i test. Hög mätsäkerhet & enkel att använda. Bakgrundsbelyst LCD-display. Förvaringsväska medföljer ihop med AA-batterier och inplastade munstycken. Dräger 3000 är inte samma modell som Polisen använder, har sett att sådana påståenden förekommer i andra annonser (Polisens mätare heter Dräger 6510). Denna har dock exakt samma bränslemotor och kommer ifrån samma fabrikat. Jag har vunnit den på en mässa och sedan dess har den legat i en byrålåda. Därmed nästintill oanvänd. Billigast på prisjakt.se: ca. 3.395:- Mitt pris: 2000:- Prutat och klart *vänligen respektera* Jag bjuder jag på fraktkostnaden inom Sverige!
Dräger Alcotest 3000 Ny i obruten förpackning Samma modell som polisen använder Nypris 3800 kr
Säljer en Dräger 3000 alkoholmätare. Den är ca 6 mån gammal och ny kalibrerad. Ligger i väska med några extra munstycken. Priset ny är 3500-3800. mitt pris är 1750:- Säljes pga bilbyte med integrerad alkoholmät Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.