Quantcast
Till salu inom: ”

antik plunta grönt glas tre kronor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

brevpress

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Soffgrupp 3-sits, 2 fotöljer Grön skinn, välvårdad och bra skick. 1500 kr Antik bäddsoffa Omklädd, väldigt bra skick 1000 kr Soffa Ektorp Ikea Idemo Beige, som ny. 1500 kr Litet avlastningsbord, vitt med glas 100 kr IKEA Odda huvudgavel m förvaring 300 kr För mer information eller fler bilder så ring eller maila så ordnar vi det!
Bilden på övre vänsterkant visar en mycket vacker liten "soffa" som passar att ha i hallen till exempel. Tyget är i grönt sammet och resten är i trä med vackra detaljer. Bredd: 102cm Pris 800:- Bilden på övre högrekanten visar ett modernt litet vitt designinspirerat skrivbord med stålgrund. Det har några repor på övre delen (detaljbilder kan skickas om så önskas). Perfekt för mindre arbetshörna! Höjd: 70cm Bredd: 90cm Djup: 55cm. Pris: 300:- Litet skrivbord/bord/sidobord i vitt/gråttmålat trä. Kan användas som sidobord eller skrivbord för barn etc. Benen har förlängts så att en vuxen kan få plats att sitta vid det. Höjd: 75cm Bredd: 75cm Djup: 45cm. Pris: 300:- Nedre bilden på högerkanten visar en fin fåtolj i svart sammetsliknande tyg. Pris: 500:- Om fler bilder önskas på något av föremålen så skickar jag gärna det. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Säljer nu några gamla antika fönster som sattes in i min gammel farfars hus 1918. Men dom är ännu äldre! Allt på fönstren är handgjort även glaset och det finns 16 fönster av lite olika storlekar. Mest fönster med tre rutor i (dom bakom det gröna på bilden) ett av fönstren är trasigt men det går säkert att göra något av det också! 500kr/fönster eller alla för 7000kr. Fins även lite andra saker antika saker här så ring för mer information! MvH Oskar
Grön glas plunta med tre kronor.Från ca 30 talet.