Quantcast
Till salu inom: ”

antik växasäng blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

kandilaber

Blekinge län

Tidigare annonser till salu

En fin antik utdragssäng / växasäng. Ca L.180xB.70cm i fullt utdraget läge. Madrasser finns till. Pris 1200:- eller bud Herrbetjänt i mörkbetsad teak, B.45xH.105cm, nypris på Newport 2495 kr, den är i kanonskick. Pris 900:- eller bud Linneskåp i Indisk stil, mörkt vaxat trä, tre hyllplan, ca B.85xH.150cm, mkt fint skick. Pris 2600:- eller bud Byrå i indisk stil, mörkt vaxat trä, med tre stora och fyra små lådor, ca B.45xH.110cm. Pris 900:- eller bud Ring eller maila vid intrese, fler bilder och exakta mått kan ordnas!
Underbar växasäng, förmodligen från tiden kring förra sekelskiftet. Efter att lilltjejen som inte är så liten längre växte ur sängen så har den stått som dekoration, men på grund av flytt så måste den nu säljas. Sängen är i bra skick och möjlig att ta isär för enklare transport. Måtten är: total längd helt ihopfälld 103 cm bäddlängd helt ihopfälld 95 cm total bäddlängd helt utdragen 170 cm total bredd 89 cm bäddbredd 77 cm höjd vid huvudgaveln 130 cm höjd vid fotgaveln 87 cm
Perfekta "första sängen" för barn från 1 år och uppåt. Den är rätt låg och utdragbar på längden. Den är i antik betsad furu inkl. ribbotten och madrass Sängen är i fint skick.( Dock så har en ribba gått sönder men det påverkar inte liggkomforten) Sängen kommer att monteras ner i morgon. Säljs därefter omonterad. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Anikväxa säng i orginal skick. Kan för den händiga målas vit för en modernare look eller varför inte i limegrönt eller babyrosa?! Endast fantasin som begränsar... Svarar endast via telefonsamtal & ej på mail! I fullt utdraget läge är mått ca 1.80 lång & ca 80 bred. Finns madrass med om så önskas. Vänliga hälsningar Sara Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi säljer en otroligt vacker antik växasäng, vi har inte mycket information om sängen mer än att den härstammar från ett gods här i Östergötland. Perfekt Barnsäng då den har kanter som hindrar att barn faller ur sängen. Säljes pågrund av flytt. Pris 2500 Sek (bud mottages dock ej skambud) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.