Quantcast
Till salu inom: ”

växasäng blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Barnmöbler

Sigtuna

Tidigare annonser till salu

Växasäng 500kr Trofast 250kr Bord samt två stolar 50kr Allt för 700 kr Finns i Vällingby, transport kan ordnas Tel: 0739 699 753
Säljer med sorg i hjärtat vår fina växasäng, för tillfället målad mörkblå med spindelnät på huvud- och fotgavel. Bäddmått 80 cm bred och ca 120-170 lång. Madrass i olika delar finns för att förlänga sängen då det behövs. Madrassen har alltid haft skydd, så den är garanterat kissfri. Sängen är tung och maffig, gedigen med små hjul på benen under sängen så att man lätt kan rulla ut den längre. Vi tror att sängen är tillverkad på 50-talet.
Nu flyttar vi och säljer sonens Växasäng från Ikea. Sängen är målad i vitt och sparsamt använd. I minsta läge är den 103 cm och kan sedan dras ut i olika lägen, som längst till 200 cm. Tredelad specialmadrass ingår i köpet, men ovanpå madrassen från Ikea ligger en specialbeställd madrass sydd av sömmerska. Den är tjock och skön att ligga på. Sängen har ribbad träbotten och med i köpet följer också ett oöppnat extra dra-på-lakan från Ikea. Priset för sängen är 800 kr.
Underbar vitmålad växasäng inkl madrass säljes. Sängen är i äldre stil och madrassen är från Ikea. Madrassen består av 3 delar vilket gör att man enkelt kan förlänga sängen i takt med att barnet växer. Sängbredd: 85 cm Madrassbredd: 80 cm Madrasslängd: 130, 165 och 200 cm Madrassens tjocklek 8 cm Hämtas på Böleäng. Så länge annonsen är kvar finns sängen kvar.
SKÄNKER en användbar växasäng. Den kan dras ut och göras större i takt med att barnet växer. Den är hel men lite sliten i färgen. Vi målade den vit för några år sedan. Gratis mot avhämtning. Tycker att det känns synd att slänga en fungerande möbel men vi behöver inte den längre. Någon annan som behöver den? Den finns i Lomma.