Allt till salu inom "antika speglar"

Sortering:
Barskåp
Nacka
10 dagar

Barskåp Visa liknande

300 kr
Blocket.se
antik spegel
Varberg
11 dagar

antik spegel Visa liknande

3 000 kr
Blocket.se
Rustik trädörr
Västerås
14 dagar

Rustik trädörr Visa liknande

600 kr
Blocket.se
Rustik trädörr
Västerås
14 dagar

Rustik trädörr Visa liknande

800 kr
Blocket.se
Rokoko spegel
Motala
17 dagar

Rokoko spegel Visa liknande

2 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 9

Tidigare annonser till salu

Hem till Grekland

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 år
Bonniers. 1975. 249 s. Inbunden. Gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. Ännu en gång har Agne Hamrin återvänt till sitt älskade Grekland. I denna samling speglar han dess stolta förflutna och nuets vånda. Han har färdats kors och tvärs inom landet, ofta till resmål som är angenämt avlägsna från de gängse turiststråken. Hem till Grekland är fylld av esprit och oansträngd lärdom, buren av kärlek till och levande medkänsla med ett land och en kultur till vilken hela den västliga världen står i förpliktande, aldrig inlöst i tacksamhetsskuld. Boken handlar om greker och deras miljöer från antiken till idag. Läs mera om det varierande innehållet på omslagsklaffarna. Illustrerad med åtta helsidesporträtt.. L15
40 kr
Bokbörsen.se

Grekisk livsform / Från Iliaden till Parthenon

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 år
Rabén & Sjögren. 1962. 240 s. Inbunden. Klotband. Ägarnamnteckning i början av boken. Slitet omslag (främst i härnen. Gott skick. Skyddsomslag finns i Hyfsat skick. Orkinaltitel: Civilisation grecque. De I´liade au Pathénon. Översättning: Sven Stolpe. Man kan säga att detta är en skildring av samhällets eller "livsformens" utveckling i antikens Grekland sådan den speglar sig i diktningen, men lika gärna kan man väl karaktirisera den som en studie i den grekiska diktningen med särskid hänsyn till hur den speglar samhällsutvecklingen. Säkerligen kommer boken för många att fylla sin främsta uppgift just som en introduktion i grekisk litteratur. Vad som intresserade Bonnard i den grekiska samhällsutvecklingen var uppkomsten av ett demokratiskt samhällsskick.
95 kr
Bokbörsen.se
Antikt  ·  Stockholm

Fina speglar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Hej, Det finns två sticken speglar som är super fina och tillgängliga. Beskrivning är: Spegel 1 (150 SEK) Färg och stil: ljusbrun 140x45cm Spegel 2 (150 SEK) Färg och stil: silver med fina detaljer 70x70 cm Går bra att ringa så att vi fixar en tid som passar för att hämta den. Priser är för bägge två eller man kan köpa en eller den andra.
300 kr
Blocket.se

Speglar från 50-talet

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Spegel 1 Rak ram i teak. Bra skick! Ramens djup (mittenbilden) är ca 3 cm Spegelns mått: h97cm b39cm 300:- Spegel 2 Även den med ram i teak. Fasad spegel samt midja. 50-tal, bra skick! Spegelns mått: h: 87cm basb: 45cm Midjemått: 42cm 500:- Båda kan givetvis hängas upp på vägg. Ring om du är intresserad.
500 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Malmö

Oljemålning på duk

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej, Under min resa genom livet som en ensam krigsflykting har jag upplevt extrem förlust och denna målningen är en dyster insikt på min största önskan där allt jag ville var att kunna se en öppen strand och vara fri. Jag hoppas nu att den kan ge någon annan den hopp och tålamod så som den har gett mig. Jag säljer nu den dyrbaraste jag har är denna målningen. Målningen speglar Malmö hamn. Sorlek 37x25. Vill gärna veta om er prisförslag? Vänligen kontakta mig via e-mail.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj