Quantcast
Till salu inom: ”

antika stolar 1800-talet säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Två nätta antika stolar i björk från 1800-talet. Lantligt. Bruksslitage, en spricka i ena sitsen. Stolarna är dock nylimmade och stadiga, så det påverkar inte funktionen på något sätt. Shabby chic / Brocante chic. Mått: Bredd 40 cm, djup 38 cm, höjd 81 cm. Pris: 500 kr för båda Ring eller maila Anna på Löfstrands Verkstad. Vi är en möbelrenoveringsfirma som ligger på Sparbanksvägen 85, Hägerstensåsen. Öppet köp 2 dagar. Vi kan även hjälpa till med leverans mot en kostnad på 400 kr på vardagar. http://www.lofstrandsverkstad.com
Tyvärr måste jag efter många år skiljas från mitt mycket gamla bakbord som kommer från min farmors syster på grund av platsbrist. Antik från första hälften av 1900-talet gissar jag, men kan även vara från 1800-talet. Den har en praktisk rymlig låda. Vi har haft det både som retro matbord och som sideboard. Slipad skiva med blå svarvade ben. I befintligt skick. 500:-. Mått:685x135x790 6 st mycket bekväma vita stolar (varav en är med på bilden med bordet). Vill man inte ha det slitna shabby chic utseendet så behöver de ett lager färg, därav priset. Fusk skin på dynan. I befintligt skick. 250:- tillsammans. Köp ovanstående matsalsbord och stolar för 600:- tillsammans. 2 rejäla karmstolar av modernare snitt i bok med stoppade sitsar och ryggar som även kan användas som kontorsstolar. 50:- tillsammans. Bild kan mailas. Köp rubbet för 600:-
Antikt matbord i ek i rokokostil från mitten på 1800-talet. Bredd 120cm Längd 200cm med en i läggsskiva. Finns 2 extra iläggsskivor så bordet kan bli 3 meter. Bordet har 6st ben som alla går att skruva av. Det finns 6 st tillhörande stolar som är olika skick. 1st är ok. 3st har vissa skavanker så som någon knopp saknas osv. Vissa delar finns. på 2st stolar är ryggstödet helt av. Kan renoveras av en möbelsnickare. Alla stolar har orginalklädsel. På grund av stolarnas skick är priset 5000kr eller högsbjudande. Har även 6 st Henriksdal stolar från Ikea som jag har haft till bordet. Stolarna är i bra skick och benen är i ek. Klädseln är vit och har inga fläckar. Dock några småtrådar här och var. Ny klädsel finns att köpa på Ikea. 250 kr/st eller 1200kr för alla. Kan maila fler bilder om det önskas. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Antika matsalsstolar >>> PRISSÄNKTA !!! Ett par väldigt fina, antika stolar från slutet av 1800-talet (typ: nyrokoko). Klädseln har bytts. Bra stoppning. Gott skick med små skavanker. Styckpris: 380 kr (säljs helst i par) NYTT STYCKPRIS: 300 kr !!! ==================== *** Stolarna kan hämtas i Stockholms innerstad. Vid hämtning sker betalning kontant. Jag nås bäst via mejl eller sms till angivet mobilnummer.
Nu är det dags att göra sig av med lite stolar. De finns att hämta i Rågsved. 4 ANTIKA STOLAR FRÅN 1800-TALET, PRIS 1200 kr eller bud Säljes endast tillsammans. Stolarna är stadiga och fina för sin ålder, några få skavanker går att hitta om man tittar noga. 2 BARSTOLAR FRÅN IKEA (FRANKLIN), PRIS 200 kr paret (Nypris 279 kr styck) Säljes endast tillsammans för en billig peng. Två hopfällbara barstolar från IKEA, begagnat skick. Kontakta mig helst via sms.