Till salu inom

"taffel piano säljes"

Karlskoga
Idag

Tama starclassic W/B byte

Blocket.se
Idag

Keyboard - Yamaha

900 kr
Blocket.se
Stockholm
Idag

Yamaha PSR-F51

700 kr
Blocket.se
Falkenberg
Idag

Yamaha YDP-S54 (Arius)

7 999 kr
Blocket.se
Butik Täby
Idag

Volkswagen Passat Alltrack...

219 800 kr
Blocket.se
Tyresö
Idag

Jaspers 4D-120B stativ med...

2 000 kr
Blocket.se
Krokom
Idag

Casio CTK-800

500 kr
Blocket.se
Linköping
Idag

El-Orgel Technics SX-E55

550 kr
Blocket.se
Falköping
Idag

Korg pa3x

11 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Musikinstrument  ·  Uppsala

Taffel / piano skänkes

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Taffel tillverkad av Johan Sven Sandström i Stockholm skänkes bort pga platsbrist. Taffeln är i bra skick men i behov av stämning och lättare översyn. Helt klart värd att bevara. Ifall man inte vill spela på den fungerar den även som en underbar möbel. Måste ses i verkligheten då färgåtergivningen på bild inte alltid blir den bästa. Tillverkningsnummer:196, under 196 står det 57. Mått: 192x87cm, höjd 92cm. För ytterligare information ring: 073 693 65 20 Svarar jag inte, skicka SMS eller mail så hör jag av mig.
0 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Göteborg

Piano (taffel) ca 1900 Aug Hoffman

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Piano (taffel) byggd ca. 1900 av Aug hoffman Stockholm. Utomordentligt vacker ton och fantastiskt vacker möbel! Genomgånget och justerat av auktoriserad pianotekniker. Inklusive 1e stämning efter transport Pianostämmare / reparatör i 4e generation Tel: 070-9280884 Är ditt piano ostämt eller behöver det en översyn? Jag hjälper dig med att få. - Mer spelglädje - Optimal klangfärg - Flera dynamiska möjligheter - Bättre stämningsstabilitet - Ditt piano håller fin ton PIANO/FLYGEL STÄMNING 850:- www.pianosworld.se
12 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Fin hästvagn tidigt 1900-tal

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fin hästvagn, sk jigg säljes nu till höstpris. Fin och dekorativ till trädgården men även fullt fungerande. gediget hantverk, ett fynd ! slumpas för 2000kr pga platsbrist. Detta är bara ett axplock från släktens centrallager av klenoder och kuriosa. en hel del porslin samt prydnadssaker finnes även. fler fynd kan göras på plats! allt skall bort. Blandannat: Vin damejeanne i olika storlekar och utföranden. Aktivt kol Taffel ( piano ) bortskänkes Rokoko möbler Tavlor Vaser Samlartallrikar Piedestal Leksaker Lego Golvklocka Piedestal Golvklocka Guldspeglar mm.
2 000 kr
Blocket.se
Piano  ·  Alingsås

TAFFEL (Piano, Flygel) antik möbel

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Antik taffel (bordsliknande piano med liggande strängar) tillverkad av J.G. Malmsjö Götheborg på 1800-talet. Mer information om tillverkaren finns på http://sv.wikipedia.org/wiki/J._G._Malmsj%C3%B6s_Pianofabrik I kosmetiskt gott skick för sin ålder, men kan nog behöva några nya strängar samt att stämmas för att låta riktigt bra. Vacker pjäs för ett klassiskt hem. Bud över 1000kr, vid intresse tveka inte att ställa frågor via telefon. Se även annons för en äldre soffgrupp från samma hem.
1 000 kr
Blocket.se

Taffel J.G Malmsjö

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Taffel söker ny ägare har stått nu sista 5 åren i ett varmgarage. Är i bra skick den kommer från min fars föräldrahem och han renoverade den på 80-talet. Den var hans ögonsten och nu hoppas jag det finns någon där ute som ser skönheten och historiken i instrumentet. Eftersom jag inte själv funnit någon plats hoppas jag det finns någon som har plats över för lite kulturhistoria. Priset är satt till 1000:- det är för att stackaren som har haft den i garaget ska få lite hyra efter 5 år.
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj