Quantcast
Till salu inom: ”

antika tavlor säljes

Tidigare annonser till salu

Thanka-Tavla-Tibet målat på sidenduk tavlan är monterad och klar för upphängning finns bara ett motiv av varje tavla varje motiv har ett budskap de här tavlorna säljes bara på auktion  säljes för jag har inte plats på väggen skall byta till mindre bostad priset ingen gräns- jag köpte min för 5000kr säljer den nu för 2000kr och hoppas den hamnar hos en finsmakare i konst. Betalning= kontant vid hämtning eller överföring till bankkonto
Säljer min vackra, stora tavla som jag inte får plats med i min nya lägenhet. Fick tavlan som en inflyttningspresent till min tidigare lägenhet, men nu får det alltså inte plats. Tavlan är väldigt stor och ovanlig. Längd: 130 cm Bredd: 150 cm OBS !! Nu ska tavlan bort, sista priset sätter jag på 1000 kr men vill bli av med den nu, så är du snabb så får du den för 500 kr!
Hej, Har äntligen bestämt mig föratt lägga ut mina tavlor till försäljning efter lång tänketid Tavlan är inköpt i en antikaffär i england 2009 för 270 pund. säljes nu pågrund av flytt till mindre lägenhet Det är en handmålad tavla av okänd artist, tavlan föreställer vad jag tror 2 kvinnor som håller spädbarn i famnen. Man kan hänga tavlan lodrätt eller vågrätt, efter eget smak. Jag har tänkt mig 1200kr för denna eller bästa bud. Storlek: 60cm x 50cm OBS!!! kunde inte ta bättre bild på tavlan men den är mycket finare i verkligheten.
Monopix erbjuder högsta kvalitet till ett bra pris. Med över 10 år i branschen så vet vi vad som krävs för att få en perfekt tavla i bra kvalitet. Denna tavla föreställer en vacker målning av Sydney operan. Tavlan är i 3 set. Den är tryckt på högkvalitativ tjockt tyg som är slitstarkt och gjort specifikt för konst. Tavlan har en träram på ca 2 cm, som är redo för att hängas upp på väggen direkt. Priserna är som följer: 30x30 i 3 set: 749:- 40x40 i 3 set: 939:- 50x50 i 3 set: 1199:- Priserna är inkl moms. Ev frakt tillkommer. Vi innehar F-skattebevis.
Jag säljer nu en tavla som jag har målat själv. Jag har målat den i 1 exemplar och kommer inte måla just den här tavlan igen, det gör den lite mer speciell. Har målat på en canvasduk och målat en svart ram runt, så det medföljer ingen ram till denna, då jag tycker den kan hängas precis som den är. mått är 50x60 cm. Säljer den för 550:- prutbart vid snabb affär. Så länge annonsen finns kvar så finns tavlan kvar.