Quantcast
Till salu inom: ”

apogee duet 2 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Säljer nu mitt nästan helt oanvända Apogee Duet 2 till vrakpris. Den ligger i sin kartong och kvittot följer självklart med. Den är köpt i maj så garanti finns kvar hos 4sound. Jag behöver 8 in och 8 ut annars hade jag aldrig sålt detta kort! Kan gå ner i pris vid snabb och smidig affär. OBS! Den är nästan oanvänd och fungerar felfritt! Med Vänliga Hälsningar Manne
Hej! Ska nu sälja mitt sparsamt använda ljudkort p.g.a bristande tid och intresse. Ett av marknadens bästa och snyggaste ljudkort till Mac OS X. Ansluts via FireWire 400 eller 800. Ljudkortet är i mycket fint skick! Ingår: -Ljudkort -FireWire-kablar, både 400 och 800 -Breakout-kabel, med 2 gitarr/bas, 2 XLR, och stereo ut (1/4"). - 2 stycken 3.5mm till 1/4" adapters (Mono) - Kvitto, kartong, manualer och drivrutiner. Är det några frågor är det bara att höra av sig! MVH Jonathan
EXTERNT LJUDKORT Apogee Duet Ljudkort i toppskick säljes. Riktigt bra ljudkort med 4 teleingångar och 2 xlr. Klockren för hemstudion. --------------------- LITEN KONDENSATOR Kondensatormic T.bone sct 200 med riktigt fint vintageljud. Perfekt för inspelning av akustiska instrument, förstärkare, sång mm. ---------------------- SHURE SM 57 En riktigt klassiker som funkar i alla lägen: förstärkare, instrument, sång mm. Allt säljes som ett paket, därav det fina priset. Skickas ej per post.
Säljer nu mitt Apogee duet. Ljudkort med 2 kanaler som passar perfekt i hemmastudion. Koppla in mikrofoner, gitarrer, keyboard, bas eller liknande direkt i breakout-kabeln (2 tele & 2 xlr) och spela in 2 kanaler samtidigt. Kortet har 2 utgångar för studiomonitorer samt en utgång för hörlurar. Ansluts med FireWire. Har varit grymt nöjd med detta ljudkort men säljer då jag behöver uppgradera till ett kort med fler kanaler.
Säljer min grymma, mycket fina, Duet som jag har varit väldigt nöjd med. Men jag har införskaffat mig en PC och då har jag ingen användninng för den någon mer. Jag säljer den till ett bra pris så jag uppskattar att folk inte prutar. Den som är intresserad av denna duet behöver ingen introduktion men vill ni veta mer så är det bara att gå in på www.apogeedigital.com/products/duet2.php Originalkvitto följer givetvis med. Maila eller ännu bättre ring och prata med mig Troy.