Allt till salu inom "apogee duet 2"

Sortering:
Göteborg
4 dagar

ljudkort duet 2

2 000 kr
Blocket.se
1 månader

Ghd Duet Style

2 000 kr
Blocket.se
Lund
2 månader

Apogee One, ljudkort

549 kr
Blocket.se
Vellinge
4 månader

Mountainbuggy Duet syskonva...

500 kr
Blocket.se
4 månader

Apogee Duet

150 kr
Blocket.se
Uppsala
4 månader

Montain Buggy Duet Syskonvagn

400 kr
Blocket.se
Skåne län
3 år

Basar.

Hifitorget.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

Apogee Duet 2 slumpas

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej, Säljer nu mitt nästan helt oanvända Apogee Duet 2 till vrakpris. Den ligger i sin kartong och kvittot följer självklart med. Den är köpt i maj så garanti finns kvar hos 4sound. Jag behöver 8 in och 8 ut annars hade jag aldrig sålt detta kort! Kan gå ner i pris vid snabb och smidig affär. OBS! Den är nästan oanvänd och fungerar felfritt! Med Vänliga Hälsningar Manne
3 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Lund

Apogee duet Ljudkort

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Hej! Ska nu sälja mitt sparsamt använda ljudkort p.g.a bristande tid och intresse. Ett av marknadens bästa och snyggaste ljudkort till Mac OS X. Ansluts via FireWire 400 eller 800. Ljudkortet är i mycket fint skick! Ingår: -Ljudkort -FireWire-kablar, både 400 och 800 -Breakout-kabel, med 2 gitarr/bas, 2 XLR, och stereo ut (1/4"). - 2 stycken 3.5mm till 1/4" adapters (Mono) - Kvitto, kartong, manualer och drivrutiner. Är det några frågor är det bara att höra av sig! MVH Jonathan
2 500 kr
Blocket.se

Apogee Duet Ljudkort + 2 mickar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
EXTERNT LJUDKORT Apogee Duet Ljudkort i toppskick säljes. Riktigt bra ljudkort med 4 teleingångar och 2 xlr. Klockren för hemstudion. --------------------- LITEN KONDENSATOR Kondensatormic T.bone sct 200 med riktigt fint vintageljud. Perfekt för inspelning av akustiska instrument, förstärkare, sång mm. ---------------------- SHURE SM 57 En riktigt klassiker som funkar i alla lägen: förstärkare, instrument, sång mm. Allt säljes som ett paket, därav det fina priset. Skickas ej per post.
3 500 kr
Blocket.se

Apogee duet

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljer nu mitt Apogee duet. Ljudkort med 2 kanaler som passar perfekt i hemmastudion. Koppla in mikrofoner, gitarrer, keyboard, bas eller liknande direkt i breakout-kabeln (2 tele & 2 xlr) och spela in 2 kanaler samtidigt. Kortet har 2 utgångar för studiomonitorer samt en utgång för hörlurar. Ansluts med FireWire. Har varit grymt nöjd med detta ljudkort men säljer då jag behöver uppgradera till ett kort med fler kanaler.
0 kr
Blocket.se

Apogee duet 2

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Säljer min grymma, mycket fina, Duet som jag har varit väldigt nöjd med. Men jag har införskaffat mig en PC och då har jag ingen användninng för den någon mer. Jag säljer den till ett bra pris så jag uppskattar att folk inte prutar. Den som är intresserad av denna duet behöver ingen introduktion men vill ni veta mer så är det bara att gå in på www.apogeedigital.com/products/duet2.php Originalkvitto följer givetvis med. Maila eller ännu bättre ring och prata med mig Troy.
2 700 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj