Quantcast
Till salu inom: ”

apollo presentkort säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu har du chansen att åka på en skön semster till ett bra pris. Vi har vunnit presentkort på 10500:- som gäller valfri resa om du betalar igenom. Vetlanda resecentrum www.vetlandaresebyra.se Charter Flyg, buss, bil och hotellbokningar Affärsresor Kryssningar Charter: Ving, Solresor, Fritidsresor, Apollo, Detur Solresor online-bokning Detur online-bokning Presentkortet är gilltigt 2år framåt. Passa på att göra ett fynd!
Hej! Någon som är ressugen? Jag har ett presentkort laddat med summan 2900 kr som jag tyvärr inte hinner utnyttja. P-kortet kan användas av vilka resor som helst bara resan bokas på www.apollo.se eller till Apollo.se telefon! (mer information står på presentkortet!) Kortet är gil. i 2 år. Jag jobbar själv på resebyrå i Falun och kan garantera dej ett säkert köp! Maila, SMS:a eller ring! Hlsn Malin
Presentkort gällande resa via Apollo med värde 5 000 kr säljs för 4 200 kr. Kortet går ut i mitten av december då bokningen måste vara gjord, själva resan kan dock göras senare. Kortet finns i Lund (även Karlskrona kan vara aktuellt) och jag ser det lättast att vi träffas så att du som köpare kan kontrollera saldot. I annat fall vill jag att betalningen registreras på mitt konto innan kortet skickas.
Apollo kort -värde 10000kr säljes för 9000kr. Kort finns i Malmö och jag kan träffa köparen på Apollo kontor, om man önskar det . Du kan gärna först kontrollera kortet och sedan betala till mig. Det går också bra att kontrollera kortet genom Apollo hemsida. OBS! OBS! OBS! Endast svar med telefon nummer besvaras. Priset är fast därför hör ej av dig om du inte är beredd att betala detta pris. Resan måste bokas och delbetalas före den 12/11-2012. Reser gör du sedan inom 1 år.