Till salu inom

"ticket presentkort säljes"

Tumba
Idag

Ticket.se - presentkort

4 000 kr
Blocket.se
Kristianstad
2 dagar

Ticket presentkort

10 600 kr
Blocket.se
Stockholm
6 månader

Arlanda Express presentkort...

199 kr
Citiboard
Malmö
5 år

Ticket Presentkort

1 200 kr
ABC-Annons.se
Malmö
5 år

Presentkort Ticket

2 000 kr
ABC-Annons.se
Igår

Åkpåsar

200 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Ticket presentkort

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Önkar köpa Ticket presentkort för 80% av värdet. Presentkort värda 500 kr - 10 000 kr är av intresse. Jag hämtar upp i Göteborgsområdet - vad gäller andra delar av landet får vi diskutera hur betalningen skall ske. Presentkorten bör gälla minst hela 2011. Men har någon ett presentkort som går ut innan så hör gärna av er i alla fall. Så har Du presentkort som du inte tänker använda - kontakta mig. Betalning omgående, snabbt och smidigt. Maila vid första kontakt. I mailet lämnas sedan mitt mobilnummer ut. Mvh, Therese
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Presentkort - Ticket

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Säljer mitt Presentkort på Ticket. Värde: 3700 :- Giltighetstid: 2015-06-16 Kortet kan användas både i butik eller för betalning direkt på Tickets hemsida. Spara 600 :- och åk iväg en vecka eller på en weekend! Vid intresse så är du välkommen att kontakta mig så möts vi upp vid en ticketbutik i stan och kollar värdet samt giltighetstid. Endast kontant betalning.
3 100 kr
Blocket.se

Ticket Presentkort 2500 kr (fri leverans)

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Säljer härmed mina presentkort på Ticket. Det ena presentkortet har ett värde om 2000 kr och det andra 500 kr. De är båda giltiga i ungefär 2,5 år till. Säkerhetsremsan är inte skrapad, jag har heller inte rivit bort de fastklistrade korten från pappersmappen. Presentkorten är alltså i sitt ursprungliga skick. Bor du i eller strax utanför Stockholm stad kan jag köra ut korten fraktfritt. Bor du på annan ort skickar jag presentkorten i ett rekommenderat brev förutsatt att pengarna är mig tillhanda. Ticket är en detaljhandelskedja som säljer privatresor från alla ledande charter- och researrangörer, kryssningsrederier samt flyg- och hotellbolag.
2 000 kr
Blocket.se

Presentkort på Ticket.se

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Ett på 6000:- som har lång gilltighetstid ( Maj - 2014 ) De andra är på 2000:- och gäller till December 2013 Önskar en smidig affär därför ser jag avhämtning som bästa alternativ. OBS!!! INGEN LÅNGDRAGEN AFFÄR. VILL DU KÖPA SÅ HÖR AV DIG SÅ BESTÄMMER VI EN TID! Säljes helst tillsammans. 3700:- men kan tänka mig byta mot en riktigt bra laptop med kvitto!
0 kr
Blocket.se

Presentkort på Ticket

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Har flera presentkort på Ticket. 1 på 400kr 1 på 300kr 1 på 340kr 1 på 500kr Alla giltiga till slutet på 2014. Kan köpas separata eller alla tillsammans. Maila vid intresse! Kan även skickas om så önskar men då tillkommer porto. Mvh Lisa Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj