Quantcast
Till salu inom: ”

presentkort resia säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Opersonligt presentkort Resia. Gäller för hela resias sortiment. Resia förmedlar resor för dom flesta stora resebolagen; Ving, Solresor, fritidsresor och många fler. Perfekt för dig som vill pressa resekostnaden och istället lägga pengarna på t ex några goda middagar. Frakt ingår såklart i priset. Annonsen tas bort såfort det är sålt. Jag jobbar knepiga arbetstider och har svårt att ta samtal under arbetstid så hör helst av dig per sms eller e-post så svarar jag så fort jag hinner. E-post: andrea_gabrielsson@hotmail.com
Tänkte nu försöka se om det är någon som är intresserad av mitt presentkort. Fick det för något år sedan men har aldrig haft möjlighet att använda det. Presentkortet är på 2000 kr. Gäller i Resias & Resesäljarnas butiker. Gäller ej för bokningar på "resia.se" & det kan ej inlösas mot pengar. Utskrivet 2008-11-22 Giltigt tom 2011-11-22 Jag vill ha 1500 kr för det. Om det är någon som är intresserad når ni mig lättast på mejl.
4 st Resia presentkort på totalt 14 000:- säljes. 1 st på 10 000:- 1 st på 2 500:- 1 st på 1 000:- 1 st på 500:- Pris för alla 12 500:- eller bud. Korten förfaller i mars och april 2012. Du behöver boka din resa innan dess, inte nödvändigtvis resa. Korten skickas rekommenderat om du så önskar.
Vår resa till Thailand blir inte av, så jag har ett flertal presentkort över, värdet är på ca 40 000 kr Dels hos Fritidsresor men de flest är Resia som även de säljer Fritidsresor. Säljer med fördel till dig som bor i Göteborg så vi kan träffas men om jag skickar så stå du för frakten. Skriv gärna ett mail och lämna telefon nr så återkommer jag till dej. Skriv även för vilken summa ni önskar köpa och var du bor.