Till salu inom

"aprilia rs 50 blocket säljes"

Butik Staffanstorp
Igår

Neato Robotics Botvac D6+ C...

3 199 kr
Blocket.se
Halmstad
Igår

Skinnsoffa

500 kr
Blocket.se
Butik Huddinge
Igår

BMW 325 i Coupé Comfort Dyn...

84 900 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Britax 9-25kg

500 kr
Blocket.se
Eskilstuna
Igår

2 st Hemmabiopaket och kara...

4 500 kr
Blocket.se
Uddevalla
Igår

19"Porsche hjul med dubbdäck

12 500 kr
Blocket.se
Sollentuna
Igår

Babyrocker ink tassar

1 200 kr
Blocket.se
Norrköping
Igår

Mio Crown Lampa

300 kr
Blocket.se
Mölndal
Igår

Rensmaskin

4 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Tjörn

Aprilia rs 50 -02

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej! nu var det dax att sälja moppen då tiden för detta fordon är över! Det är som sakt en Aprilia rs 50 som går bra i både motor och växellåda. Den har gått 1390 mil men har många mil kvar att gå! De som skulle behöva bytas är bromsklossar och en ny kopplingsvire (medföljer). Fruktansvärt rolig att kör och ser ut som en mycket större hoj. (Jag har fått ett antal hälsningar från andra motorcyklister som trott att de vart en riktig motorcykel!) Mejla, ring eller smsa gärna! Mer bilder kan ordnas om så önskas. Pris: 7000:-
7 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Örnsköldsvik

Aprilia RS 50 -04

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har en Aprilia RS 50 (moped som inte alla har) till salu! Den är i fint skick och går bra, mycket välskött, nya däck på båda hjulen. Ramen på denna moped är samma som på en 125:a, detta gör mopeden mycket stabil och riktigt bra nyp i bromsarna. Lite extra saker följer med som ett kedjelås (godkänt av försäkringsbolag), extra sidokåpor, mm. Kom och ta en titt, den är kanonfin.
14 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Älvsborg

Aprilia RS 50 -00

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Halloj har en Aprilia RS 50 som står och skräpar, det sitter 70cc på och lite annat, har massa med delar som man får med är bland annat Ny Framlampa Nytt Framdäck Hjälm även original kåper har börjat slipa på dom. Det som behövs fixas är Startmotorn, just nu måste man rulla igång den, och läckage vid avgasröret för nu låter den väldigt mycket. säkert även mer små saker som jag inte kommer ihåg just nu. Kan gå ner i pris vid snabb affär! Skriv helst på mail !
5 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Blekinge län

Aprilia RS 50 -05 OBS: 76 mil

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag ska nu sälja min fina moped och hoppas att någon annan får det lika roligt som jag har haft det!:) Just denna färgen och formen på mopeden tycker jag är riktigt snyggt. Den har endast gått 76 mil. Har alltid stått i garage med ett motorcykel överdrag över sig. Mycket välvårdad och allt i original. Går som en klocka. Det ända nya är tankskyddet, men jag tycker det passar bra. ABUS skivbromslås på köpet. Hör gärna av er vid intresse. Mvh Fredrik
18 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Södermanlands län

Aprila rs 50

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Hej har en aprilia till salu års 2002-3 verkar inte finnas nått o jämföra med men killen som har den har gjort den färdig och klar. koppling,bromsar är bytta,samt olja ,batteri, elstart., går riktig bra i både motor och låda, startar alltid direkt, Felfri . Bara att tuta och köra ! Priset ja ny kostar ca 50.000kr killen vill ha 12.000 kom o titta sen ge mej ett bud Endast seriösa !
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj