Allt till salu inom "aprilia ditech interface"

Sortering:
Aprilia SX-50
Helsingborg
Idag

Aprilia SX-50 Visa liknande

22 500 kr
Blocket.se
Aprilia SR50
Vänersborg
Idag

Aprilia SR50 Visa liknande

18 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Aprilia SR50 Motor (Ditech)

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nyrenoverad motor till Aprilia Sr50 Ditech, kommer ifrån en 02 4000kr med montering. Aprilia interface finns för kontroll av ecubox
4 000 kr
Blocket.se
Mopedtillbehör och delar  ·  Hallands län

Aprilia ditech interface

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Hej, jag är intresserad av att köpa en aprilia gameboy kasetten för 2 till 3 tusen kronor Mvh johan
0 kr
Blocket.se
Mopeder och a-traktorer  ·  Stockholm

Aprilia Gameboy trim

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Vill du ta bort eller sätta på EU-strypningen hos din Aprilia SR50 (årsmodell 2000 och senare) med direktinsprutningsmotor, men känner dig avskräckt av höga priser, långa resor och allmänt krångel? Look no further.Vi är två seriösa och intresserade killar som utför påstrypningar (45 km/h) och avstrypningar med äkta diagnostikprogramvara från Aprilia (DiTech Interface 2.8.0). Vi finns i innerstan - inga krångliga resor fram och tillbaka - och tillämpar rabatter när ni är flera stycken, se prislistan. Detta är alltså ett sk Gameboytrim.Arbetet sker där det passar dig bäst. Vi möter upp innanför tullarna kostnadsfritt - vi bor i Vasastan - men utanför tullarna tillkommer en avgift om 50 kronor för bensin och det extra arbete som det innebär att resa långt.Prislistan är alltså som följer;INNANFÖR TULLARNA & NÄRFÖRORT1x avstrypning - 450 kr1x påstrypning - 400 krUTANFÖR TULLARNA (STHLMs LÄN)1x avstrypning - 500 kr1x påstrypning - 500 krMÄNGDRABATTER: Är ni flera tar vi såklart inte samma pris per person. En rabatt om 50 kronor per extra deltagare ingår.ÅTERKOMMANDE: Har du tidigare strypt av din Aprilia hos oss, och vill strypa på den igen, görs detta för en kostnad om 300:-.På begäran, för dig som är motorkunnig, utförs även felsökning av mopedens ECU (Engine Control Unit). Detta kan göras kostnadsfritt i samband med strypningsåtgärd men kan göras separat, kostnadsförslag på begäran.(Tänk på att det är olagligt att framföra trimmad (ostrypt) moped på allmän väg. Vi avråder från detta och andra olagliga aktiviteter utan tillhandahåller endast detta som en service till motorintresserade. Vi tar inget ansvar för eventuella påföljder du kan få om du framför en trimmad moped på allmän väg.)Första kontakt sker via mail. Väl mött!
450 kr
Säljnet.se

Aprilia gameboy gameboytrim ditech factory if

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Önskas köpa ett Aprilia gameboy interface gameboytrim til bruk med aprilia sr50 ditech / aprilia sr50 factory for derestriction av ECU.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj