Quantcast
Till salu inom: ”

aprilia sr50 factory säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag min Aprilia SR50 Factory 07 på grund av bilkörkort. Den har gått cirka 1010 mil. Färg: svart. Den är i perfekt skick och går mycket bra, och har alltid varit förvarad i garage. Factory innebär att den är direktinsprutad, och har ingen förgasare. Det betyder att den drar mindre bensin, den får också bättre acceleration och blir starkare. I priset ingår även ett skivbromslås klass 3 värde c:a 500kr. Mopeden toppar lite över 50km/h och har aldrig varit trimmad. Hjälm composite material 2008 svart (s)nypris 2000kr kan köpas till för ett pris av 500kr. Nyservad vid märkesverkstad Hojgaraget Karlstad 2010-09-08 för 1805kr.
Tjena tänkte sälja min moped pga bil köp. Det är en Aprilia SR50 factory Jag köpte den helt ny, så det är bara en ägare på den. Det är lite små repor på den men det får man ju räkna med, men motorn går hur fint som helst. Servad inför varje sommar. Nytt bakdäck på nu. Den har gått 1700mil. Den är orginal nu men om köparen vill ha den trimmad så kan ja fixa det med gameboytrim och dragen v-ring.
Aprilia SR-50R Fri hemleverans Årsmodell: 2011 Mätarställning: 0 mil Färg: flerfärgad Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, Aprilia SR50R *Fri hemleverans, 24 månader räntefri avbetalning utan kontantinstats* Aprilia SR50R kör på, och blir bara bättre och bättre. Varje år! När SR50 först kom ut var den redan i en klass för sig. Sportscooter-kategorin har dominerats av SR modellerna. Nu kännetecknas SR50 av en aggressiv design (ny för i år) och är inspirerad av RSV 1000 R Factory Fri hemleverans över hela landet på denna moped Hos oss kan du alltid byta in bilen mot en hoj! Mer erbjudanden på www.northbike.se Välkommen!
Aprilia SR50R Fri hemlev! Årsmodell: 2011 Mätarställning: 0 mil Färg: flerfärgad Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, Aprilia SR50R *Fri hemleverans, 24 månader räntefri avbetalning utan kontantinstats* Aprilia SR50R kör på, och blir bara bättre och bättre. Varje år! När SR 50 först kom ut var den redan i en klass för sig. Sportscooter-kategorin har dominerats av SR modellerna. Nu kännetecknas SR50 av en aggressiv design (ny för i år) och är inspirerad av RSV 1000 R Factory Fri hemleverans över hela landet på denna moped Hos oss kan du alltid byta in bilen mot en hoj! Mer erbjudanden på www.northbike.se Varmt välkommen!
Hej, Nu var det dags att sälja min moped pga körkort! Modell: Aprilia sr50 Factory Mopeden har endast gått 250mil och jag är den enda ägaren av mopeden. Den har heller aldrig varit trimmad och det är bara originaldelar på den. Godkänt klass 3-lås medföljer vid köp + en mycket fin hjälm. Vid fler frågor så hör av er till mig via telefon och mail ! Priset kan sänkas vid en snabb affär