Quantcast
Till salu inom: ”

aprilia sr50 r factory begagnad säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är det dags att sälja min pärla. Det är en Aprilia sr50 R Factory som gått 470 mil. Den helt nyservad. Det är en dröm moppe för dig som precis har tagit moppe körkort. Den är lättsköt och enkel. Den har direktinsprutning som gör den otroligt snabb i accelerationen och dessutom gör den väldigt bränslesnål. Den har aldrig varit trimmad. Jag har dessutom helt nya kåpor till vänstersidan. Maila om ni vill ha fler bilder och info. Nås helst på mail men även telefon efter 17.00.
Aprilia SR50 R FactoryÅrsmodell: 2006 Mätarställning: 811 mil Färg: Vit (Replica Zebra) info: Jag säljer nu min Aprilia SR50 R Factory pga. bilkörkort. Den är välskött och i mycket bra skick förutomnågra få små repor och att spetsen på stödet gått av men fortfarande fullt användbart. Nytt batteri och bakdäck. Stått inomhus. Knappt använd hjälm ingår vid snabb affär Kontakta mig via E-mail eller SMS Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Den absolut värsta, tuffaste mopeden på marknaden! Aprilia SR50 R. När SR 50 först kom ut var den redan i en klass för sig. Sportskoter-kategorinhar dominerats av SR modellerna. 1 ägare, bild lånad men ser likadan ut. Min står i garaget under skydd, men kan naturligtvis fotas om det är av intresse. Registreringsnummer: CDG141 Fabrikat: APRILIA SR 50 R FACTORYFärg: FLERFFordonsslag: MOPED Fordonsår: 2009 Ca. 300 mil 22000:- eller bud över.