Quantcast
Till salu inom: ”

arbetsbåt säljes

Tidigare annonser till salu

Ankare med lina, Förtöjning o fendrar, Batteriladdare, Instruktionspapper, Kompass, GPS, Kartplotter, Badplattform, Bränsletank, Båtvagn, Länspump el/man, Obromsad båttrailen med 60 mm kulhandske, Styrpulpet, Sprinkler, Motorvärmare., 3 st batterier, Båten är i normalt skick med hänsyn till ålder och timmar för en arbetsbåt. Flertal skavmärken och rispor i skrovsidor förekommer Motor renoverad och genomgången 2009. Kvitto på renoveringen, servicepapper samt instruktionsböcker finns. OBS 60 mm kulhandske på båtvagnen.. OBS! Angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2012-03-28 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
Säljer en stor styrpulpet inkl trailer. Mått: Längd 6,20 Bredd 1,95 Båten är stor och rejäl, har suttit en 225 Hk på den... Hel i skrov o fribord, dvs endast kosmetiska defekter... Mittpulpet kan köpas till. Ingen skönhet, båten skulle säkert bli glad av att snyggas till lite... Annars kan man väl ha den som arbetsbåt eller nåt liknande!? Pris 15 000 inkl trippelaxlad deluxetrailer
Sjövärdig stabil båt. Det är från början en salongsbåt som är ombyggd på varv, gjordes innan jag köpte båten. Har själv låtit installera en fast tank på 50l samt ny bättre snurr stol samt soffa. Yamaha 60hk från slutet av 80, början på 90. Startar och går bra. Nya lamell rutor i aktern, skall även sitta lamell mot fören. Trimplan, lanternor så klart, strålkastare, sökljus samt en liten defroster. Kan även ingå en GPS Garmin vid snabb affär. Båten går riktigt bra, även i hård sjö. Den gör ca 25 knop med nuvarande maskin på. Pulpit i fören.
Mått 8,85 x 2,95 En Fantastisk båt som är lämplig till arbetsbåt, transportbåt, fiskebåt eller där man behöver en grundgående (0,3m) och/eller stabil båt. Byggd 2010-2011. Motor Yamaha 75 hk Utombordare med en marschfart på 6 kn, bogpropeller. Hör av er för mer information och utförlig utrustningslista om båten. (transport i hela landet kan ordnas) Bud!!
Höst rea!,passa på skaffa dig en rejäl arbetsbåt & lite vinter pyssel som att sätta i den fina volvo moton som är genomgången & har nyare toppar.båten har gått som dykbåt & har en rostfri dyk stege i fören som är uppfällbar,den är komplett med alt som behövs för att åka i 30 knop med 6 dykare ( går 35-40 om man har liten familj).Moton är en Volvo penta 225 A,drevett är ett 280 drev i bra skick.båten är 6meter & 230bred.Vagnen ingår i köpet.den fungerar även som fiskebåt,ring eller maila vid frågor Mvh Tommi.