Till salu inom

"blocket ritbord säljes"

Butik Skellefteå
2 dagar

Artemis kulfång, 4 metallmå...

198 kr
Blocket.se
Österåker
7 dagar

Vacker Sirena 38. Uppdatera...

485 000 kr
Blocket.se
Laxå
28 dagar

Skolbänk

700 kr
Blocket.se
2 dagar

Arkitektbord / Ritbord i tr...

2 600 kr
Blocket.se
Åtvidaberg
4 dagar

Ritbord med belysning

800 kr
Blocket.se
6 dagar

IKEA skåp och ritbord

200 kr
Blocket.se
Karlstad
8 dagar

Ritbord och ritningsskåp

3 500 kr
Blocket.se
Butik Kinda
9 dagar

CG Petterssons Wiking V

295 000 kr
Blocket.se
Ovanåker
10 dagar

Ritbord

Blocket.se
Hässleholm
10 dagar

Ritbord

Blocket.se
Bromma
1 månader

Ritbord , teckningsbord, Ko...

700 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Datorer  ·  Stockholm

Wacom intuos 3 pro 6x8 ritbord

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag säljer mitt mycket kära ritbord Wacom Intuos 3 6x8in (medium size) ritbord p.g.a. att jag inte använder det längre. Detta är alltså ett proffsritbord och själva resolutionen och tryckkontrollen från pennan har inte uppdaterats sedan detta bord kom ut. Medföljer: Wacom Intuos 3 ritbord Wacom Grip pen (Standard) Extra pen "tips" Allt i fint skick. Wacoms software finns att ladda ner på deras hemsida. Skriv om ni har några frågor eller vill ha bilder!
1 700 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

GALANT matbord/skrivbord i glas

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer mitt jättefina GALANT glasbord från IKEA på grund av brist på utrymme. Bordet är höj och sänkbart och har en oval form. Det är väldigt stort ( 180 x 100 cm vid de bredaste punkterna) och passar därför utmärkt både som matbord och skrivbord. Det går även att använda som ritbord om man sätter en lampa under. Nypriset för bordet var ca. 1700 kr Jag säljer det nu för 700 kr Maila eller ring vid intresse!
700 kr
Blocket.se

Skrivbord av teak samt arbetsskiva utan ben

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
1. Skrivbord av teak med hurts med 4 lådor till höger. Nyckel finns t lådorna. Står längst fram på bilden. Längd 150 cm, djup 60 cm, höjd 73 cm. 2. Skrivbord av teak med hurts med 5 lådor till vänster. Längd 125 cm, djup 60 cm, höjd 75 cm. Prisidé: 600 kr/st 3. Bordsskiva med låda, lämpligt till tex ritbord, belagd med ljust linoleum. 180 x 95 cm Priside: 100 kr
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Wacom ritplatta

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
1 st Wacom Intuos3 A6 Wide Intuos 3 är en ritplatta eller ritbräda som en del säger. Att arbeta med Wacombord i Photoshop är kreativt och roligt. Det ger en mycket bättre precision vid markeringar, retuscher och maskande. Du kan även använda pennan/bordet i andra program som till exempel Adobe Illustrator, Microsoft Office, Outlook, Mail, Word, Excel, Powerpoint, när du surfar och så vidare. En del använder ritbord som ersättning för musen av ergonomiska skäl. Jag är ende ägaren och du får med allting som medföljde vid köp i butik: ritplatta, USB-sladd, penna, extra stift, pennhållare, cd, kartong, etc...
750 kr
Blocket.se

Wacom Intuos5 Medium Touch

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Med Wacoms Intuos 5 ritbord kan du använda pennan för att redigera dina bilder och använda fingerrörelser för att navigera. Den aktiva ytan är på 224 x 140 mm och du har tillgång till 8 stycken snabbknappar samt ett tryckkänsligt navigeringshjul. Med funktionen Express View kan du med ett långt tryck på en av kapparna få information på skärmen vilken funktion i programmet som knappen är bunden till. Fokusera på ditt arbete med den revolutionerande Express vy visningen på skärmen.
3 150 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj