Quantcast
Till salu inom: ”

blocket ritbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Jag säljer mitt mycket kära ritbord Wacom Intuos 3 6x8in (medium size) ritbord p.g.a. att jag inte använder det längre. Detta är alltså ett proffsritbord och själva resolutionen och tryckkontrollen från pennan har inte uppdaterats sedan detta bord kom ut. Medföljer: Wacom Intuos 3 ritbord Wacom Grip pen (Standard) Extra pen "tips" Allt i fint skick. Wacoms software finns att ladda ner på deras hemsida. Skriv om ni har några frågor eller vill ha bilder!
Säljer mitt jättefina GALANT glasbord från IKEA på grund av brist på utrymme. Bordet är höj och sänkbart och har en oval form. Det är väldigt stort ( 180 x 100 cm vid de bredaste punkterna) och passar därför utmärkt både som matbord och skrivbord. Det går även att använda som ritbord om man sätter en lampa under. Nypriset för bordet var ca. 1700 kr Jag säljer det nu för 700 kr Maila eller ring vid intresse!
1. Skrivbord av teak med hurts med 4 lådor till höger. Nyckel finns t lådorna. Står längst fram på bilden. Längd 150 cm, djup 60 cm, höjd 73 cm. 2. Skrivbord av teak med hurts med 5 lådor till vänster. Längd 125 cm, djup 60 cm, höjd 75 cm. Prisidé: 600 kr/st 3. Bordsskiva med låda, lämpligt till tex ritbord, belagd med ljust linoleum. 180 x 95 cm Priside: 100 kr
1 st Wacom Intuos3 A6 Wide Intuos 3 är en ritplatta eller ritbräda som en del säger. Att arbeta med Wacombord i Photoshop är kreativt och roligt. Det ger en mycket bättre precision vid markeringar, retuscher och maskande. Du kan även använda pennan/bordet i andra program som till exempel Adobe Illustrator, Microsoft Office, Outlook, Mail, Word, Excel, Powerpoint, när du surfar och så vidare. En del använder ritbord som ersättning för musen av ergonomiska skäl. Jag är ende ägaren och du får med allting som medföljde vid köp i butik: ritplatta, USB-sladd, penna, extra stift, pennhållare, cd, kartong, etc...
Med Wacoms Intuos 5 ritbord kan du använda pennan för att redigera dina bilder och använda fingerrörelser för att navigera. Den aktiva ytan är på 224 x 140 mm och du har tillgång till 8 stycken snabbknappar samt ett tryckkänsligt navigeringshjul. Med funktionen Express View kan du med ett långt tryck på en av kapparna få information på skärmen vilken funktion i programmet som knappen är bunden till. Fokusera på ditt arbete med den revolutionerande Express vy visningen på skärmen.