Quantcast
Till salu inom: ”

bäddsoffa kivik säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bäddsoffa

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett rött sommarhus med vita knutar och halmtak placerad mitt i mysiga Kivik på Österlen uthyres under sommaren 2011. Invändigt finns ett fullutrustat kök, hall, vardagsrum med soffgrupp, sovloft samt badrum med toalett och dusch. Totalt antal bäddar: 5 (bäddsoffa 2pl + sovloft 3 pl) I den mysiga trädgården finns en uteplats med trädgårdsmöbler och ett litet förråd med plats för cyklar etc. Uthyrning sker primärt under månaderna Juni, Juli och Augusti men övrig tid kan också vara aktuell vid förfrågan.
Mindre än ett år gammal, rymlig bäddsoffa där man sitter mjukt, djupt och med bekvämt stöd för ryggen. Bäddas enkelt ut till en bekväm säng för två; sovrikting längs med soffan (140x200cm), bäddmadrass inkluderas i köpet. Klädd i tyget "Tullinge gråbrun". - Sittplymåer med ett toppskikt av memoryskum; formar sig exakt efter kroppen och återfår en slät yta efter användning. - Lätt att hålla ren, avtagbar och maskintvättbar klädsel.
Säljer min Kivik bäddsoffa från IKEA pga platsbrist, den är ca 2 år gammal, knappt använd första inköpsåret. Nypris på IKEA 7995:-, jag säljer den för 4000 :- Vit klädsel. Passar perfekt för små lägenheter, smidig att bädda ut. Kombinerad sovplats/soffa. Har även förvaringsutrymme i ena sidan på soffan. OBS!!!! Köparen står för hämtning! För mer info: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S09874083/#/S29874096 Enbart mailkontakt till en början. Bara seriösa köpare svaras!
Säljer en nästan ny Kivik bäddsoffa. Klädseln ser ut ungefär som på bilden. Vill man ha en annan klädsel finns det att köpa på IKEA. Pris för Kivik bäddsoffa på IKEA just nu är 10 790 kr. Jag säljer för 5000 med fotpall och 4500 utan fotpall. Vill man köpa en extramadrass som passar när soffan är bäddad (145 cm) så finns det för 500 kr (995 kr ny). Den är i princip helt oanvänd. Soffan säljes pga av flytt och ska helst vara borta inom en månad. Mvh Thomas & Emilie
Använd men i mycket bra skick. Super enkel att bädda till en 140cm säng, tar 1 minut. Jag tror färgen heter "Tullinge mörkbrun" på Ikea. Bredd: 245cm Djup: 95cm Höjd: 83cm Nypris på Ikea: 8 995:- MITT PRIS: 3000:- Hämtas hos mig på Södermalm i Stockolm. Jag kan assistera när soffan ska bäras ner (4tr) men jag vill att minst 2 pers kommer och hämtar.