Allt till salu inom "bättre begagnad sulky"

Sortering:
Emma ljunga nxt30
Vadstena
8 dagar

Emma ljunga nxt30 Visa liknande

1 500 kr
Blocket.se
Kronan sulky
22 dagar

Kronan sulky Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Underbar Hingst
Herrljunga
2 månader

Underbar Hingst Visa liknande

Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Norrköping

Snygg svart sulky

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i Igår
Nu ska jag sälja min dotters svarta sulky, köpt i augusti 2010, förvarad inomhus och använd fåtal gånger eftersom vi har en till vagn. Vagnen går att ha från det att bebisen är ca 6mån och uppåt. * Ryggstöd reglerbart i flera lägen, varav ett i fullt liggläge! * Stor bra suflett som skyddar när sol och vind stör barnet. * Avtagbar bygel som gör att barnet får plats lite bättre när det är större. * Låsbara/svängbara framhjul. * Reglerbart fotstöd Maila eller ring för mer info eller bilder! OBS! vagnen skickas ej!
500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Göteborg

Quinny Zapp Extra barnvagn sittvagn sulky

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Extra pris torsdag 29/4 till Söndag 29/4 alla paraply och resesulkys på ordinarie pris -20% En av världens minsta barnvagnar har blivit ännu bättre! Zapp Extra blir otroligt liten när den är ihopfälld men har många funktioner som föräldrar kräver. Vändbar och lutningsbar sittdel. Går även att kombinera med adaptrar för att skapa ett travelsystem. Priset gäller endast på plats i vår butik. Obs! Vi skickar inte varor! Öppettider: mån-fre 10-18 lör 10-16 sön 11-16 Färgfabriksgatan 1, 417 05 Göteborg vid Mattlandet
2 240 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Varberg

Chicco Sulky -10 Mycket fin

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Igår
Chicco resesulky köpt -10 i lime och turkos klädsel , anv på 3 resor, fint skick, är av bättre konstruktion med kraftigare hjul, fullt liggläge och reglerbart fotstöd, låsbara framhul. Passar även för längre personer att köra då handtagen sitter i ett bra läge. Blir liten och smidig ihopfälld, vikten är låg. Den är hel och fin inget trasigt eller fläckigt! Har stått inne i djur- och rökfri miljö. Footsack/vindskydd och regnskydd följer med.
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hallands län

Svart Babyjogger City Mini

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Säljer en svart babyjogger city mini i fint skick. Vagnen är två år gammal och har använts som extravagn. Detta är den smidigaste sulkyn på marknaden då den är känd för sin smarta ihopfällning. Tar mycket liten plats, passar bland annat i vår Toyota Aygo som är en mycket liten bil. Söker du en smart och smidig vagn/sulky i fint skick, men till ett lite bättre pris så är detta tillfället för dig!
2 300 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Hello Kitty sulky, Teutonia mjuklift, fotsack

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Supersnygg Hello Kitty sulky, i läckert rosa mot svart med snygg kontrast. Tjejig, men tuff! Svängbara framhjul, 4 lägen varav ett liggläge, stor varukorg, enkel enhandsfällning för snabb ihopfällning, liten ihopfälld. 600 kr Säljer även en teutonia mjuklift knappt använd 500 kr Bild mejlas gärna Teutonia oanvänd Fotsack 200 kr Bild mejlas gärna Bor i Gerrebacka men kan mötas upp vid Nordstan om det passar bättre.
200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj