Quantcast
Till salu inom

"bättre begagnad sulky säljes"

Borlänge
Idag

Tegelstenar ,massiva ,eldfa...

15 kr
Blocket.se
Kungsbacka
Idag

Greco EG 800

11 000 kr
Blocket.se
Kalmar
Idag

Honda VFR 800 VTEC DUAL ABS...

46 000 kr
Blocket.se
Butik Motala
6 dagar

Sulky Konstgödsel spridare X40

Blocket.se
Bromma
11 dagar

Kronan Sulky

1 000 kr
Blocket.se
Mölndal
14 dagar

Petite Cherier Libre Sulky

500 kr
Blocket.se
Piteå
22 dagar

Crescent Compact 360 xt Air

1 950 kr
Blocket.se
Uppsala
1 månader

Snygg barnvagn o massa till...

2 500 kr
Blocket.se
Gävle
Idag

Resesäng, skrivbord, stol mm,

150 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Norrköping

Snygg svart sulky

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Nu ska jag sälja min dotters svarta sulky, köpt i augusti 2010, förvarad inomhus och använd fåtal gånger eftersom vi har en till vagn. Vagnen går att ha från det att bebisen är ca 6mån och uppåt. * Ryggstöd reglerbart i flera lägen, varav ett i fullt liggläge! * Stor bra suflett som skyddar när sol och vind stör barnet. * Avtagbar bygel som gör att barnet får plats lite bättre när det är större. * Låsbara/svängbara framhjul. * Reglerbart fotstöd Maila eller ring för mer info eller bilder! OBS! vagnen skickas ej!
500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Göteborg

Quinny Zapp Extra barnvagn sittvagn sulky

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Extra pris torsdag 29/4 till Söndag 29/4 alla paraply och resesulkys på ordinarie pris -20% En av världens minsta barnvagnar har blivit ännu bättre! Zapp Extra blir otroligt liten när den är ihopfälld men har många funktioner som föräldrar kräver. Vändbar och lutningsbar sittdel. Går även att kombinera med adaptrar för att skapa ett travelsystem. Priset gäller endast på plats i vår butik. Obs! Vi skickar inte varor! Öppettider: mån-fre 10-18 lör 10-16 sön 11-16 Färgfabriksgatan 1, 417 05 Göteborg vid Mattlandet
2 240 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Varberg

Chicco Sulky -10 Mycket fin

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Chicco resesulky köpt -10 i lime och turkos klädsel , anv på 3 resor, fint skick, är av bättre konstruktion med kraftigare hjul, fullt liggläge och reglerbart fotstöd, låsbara framhul. Passar även för längre personer att köra då handtagen sitter i ett bra läge. Blir liten och smidig ihopfälld, vikten är låg. Den är hel och fin inget trasigt eller fläckigt! Har stått inne i djur- och rökfri miljö. Footsack/vindskydd och regnskydd följer med.
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hallands län

Svart Babyjogger City Mini

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Säljer en svart babyjogger city mini i fint skick. Vagnen är två år gammal och har använts som extravagn. Detta är den smidigaste sulkyn på marknaden då den är känd för sin smarta ihopfällning. Tar mycket liten plats, passar bland annat i vår Toyota Aygo som är en mycket liten bil. Söker du en smart och smidig vagn/sulky i fint skick, men till ett lite bättre pris så är detta tillfället för dig!
2 300 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Hello Kitty sulky, Teutonia mjuklift, fotsack

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Supersnygg Hello Kitty sulky, i läckert rosa mot svart med snygg kontrast. Tjejig, men tuff! Svängbara framhjul, 4 lägen varav ett liggläge, stor varukorg, enkel enhandsfällning för snabb ihopfällning, liten ihopfälld. 600 kr Säljer även en teutonia mjuklift knappt använd 500 kr Bild mejlas gärna Teutonia oanvänd Fotsack 200 kr Bild mejlas gärna Bor i Gerrebacka men kan mötas upp vid Nordstan om det passar bättre.
200 kr
Blocket.se