Quantcast
Till salu inom: ”

bättre begagnad sulky säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu ska jag sälja min dotters svarta sulky, köpt i augusti 2010, förvarad inomhus och använd fåtal gånger eftersom vi har en till vagn. Vagnen går att ha från det att bebisen är ca 6mån och uppåt. * Ryggstöd reglerbart i flera lägen, varav ett i fullt liggläge! * Stor bra suflett som skyddar när sol och vind stör barnet. * Avtagbar bygel som gör att barnet får plats lite bättre när det är större. * Låsbara/svängbara framhjul. * Reglerbart fotstöd Maila eller ring för mer info eller bilder! OBS! vagnen skickas ej!
Extra pris torsdag 29/4 till Söndag 29/4 alla paraply och resesulkys på ordinarie pris -20% En av världens minsta barnvagnar har blivit ännu bättre! Zapp Extra blir otroligt liten när den är ihopfälld men har många funktioner som föräldrar kräver. Vändbar och lutningsbar sittdel. Går även att kombinera med adaptrar för att skapa ett travelsystem. Priset gäller endast på plats i vår butik. Obs! Vi skickar inte varor! Öppettider: mån-fre 10-18 lör 10-16 sön 11-16 Färgfabriksgatan 1, 417 05 Göteborg vid Mattlandet
Chicco resesulky köpt -10 i lime och turkos klädsel , anv på 3 resor, fint skick, är av bättre konstruktion med kraftigare hjul, fullt liggläge och reglerbart fotstöd, låsbara framhul. Passar även för längre personer att köra då handtagen sitter i ett bra läge. Blir liten och smidig ihopfälld, vikten är låg. Den är hel och fin inget trasigt eller fläckigt! Har stått inne i djur- och rökfri miljö. Footsack/vindskydd och regnskydd följer med.
Säljer en svart babyjogger city mini i fint skick. Vagnen är två år gammal och har använts som extravagn. Detta är den smidigaste sulkyn på marknaden då den är känd för sin smarta ihopfällning. Tar mycket liten plats, passar bland annat i vår Toyota Aygo som är en mycket liten bil. Söker du en smart och smidig vagn/sulky i fint skick, men till ett lite bättre pris så är detta tillfället för dig!
Supersnygg Hello Kitty sulky, i läckert rosa mot svart med snygg kontrast. Tjejig, men tuff! Svängbara framhjul, 4 lägen varav ett liggläge, stor varukorg, enkel enhandsfällning för snabb ihopfällning, liten ihopfälld. 600 kr Säljer även en teutonia mjuklift knappt använd 500 kr Bild mejlas gärna Teutonia oanvänd Fotsack 200 kr Bild mejlas gärna Bor i Gerrebacka men kan mötas upp vid Nordstan om det passar bättre.