Quantcast
Till salu inom: ”

båt galosch säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Drago

Laholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag ut min sist renoverade Galoschbåt inkl. trailer (30 km) till ett alldeles för lågt pris p.g.a att andra objekt finns också att ta tag i. Galoschen är en riktig publikmagnet i sjön och rolig att köra både för ung som gammal. Båten är ursprungligen byggd i början på 70-talet. På båten sitter det en 12 hk motor som mer än väl räcker till. Givetvis kan fler bilder mailas till seriös köpare och ska det prutas så blir det på plats.
Japansk Plåtleksak båt (galosch)med 3-12 v elmotor. från 50 talet. Båten ca. 3 dm lång. Orginalkartonger. Nära nog nyskick. Plåtleksak. Samlarobjekt. Sakai Seisakusho Japan 3500kr el. högstbjudande
Galoschen är ute igen på Blocket p.g.a en oseriös köpare. Båten är totalrenoverad med en 12 hk motor på som mer än väl räcker till och till båten medföljer en specialbyggd trailer (30 km) Denna Galosch är verkligen en publikmagnet som passar både ung som gammal. Vid seriöst intresse mailas gärna flera bilder. Måste nu bort p.g.a platsbrist i garaget. Lägg gärna ett bud och Galoschen kanske blir din.
Teamracer linflygmodell "Jaså" + båt galosch. ORGINAL