Quantcast
Till salu inom

"båtplats fjällbacka säljes"

Butik Västra Götalands län
10 år

Stuga vid havet centralt Fj...

Hyrahyra.se
Sverige
7 år

Vinterförvaring av din husv...

Hyrahyra.se
Sverige
7 år

Båtplats i Landskrona 2,6m

Hyrahyra.se
Butik Stockholm
8 år

SOMMAR VID BRUNNSVIKENS STRAND

Hyrahyra.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Tanum

Fantastisk båtplats uthyres

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Båtplats 12*4 m. i Veddö hamn norr om Fjällbacka uthyres veckovis eller under hela säsongen. Titta på www.veddohamn.se för att se bilder. I båtplats ingår vatten och el, dusch, toalett, frys och ett pentry. Det finns ett stort trädäck där det också finns en grillplats att disponera Veddö hamn ligger oerhört skyddat och är en bra hamn att utgå från för dagsturer ut till Fjällbacka skärgård. I anslutning till hamnen finns liten skyddad badplats.
0 kr
Blocket.se

Semester i Fjällbacka

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nyproducerad lägenhet ovanpå garage, litet kök och dusch/toa via spiraltrappa till bottenplan. Allrum med matbord och soffgrupp, 1 sovrum med dubbelsäng och en juniorsäng, 1 sovrum med säng (120) + en extra säng(80). Tv (viasat) balkong med utemöbler o grill, möjlighet till båtplats vid brygga (ej djupgående båt) Ett stenkast från Fjällbacka golfklubb, ca 2,5 km till Fjällbacka centrum. Närhet till naturreservat Veddö och dess fina strövområden med bad. Kontakt via mob eller mail. Bytesdag Lörd.
4 000 kr
Blocket.se
Båtplats  ·  Säffle

Båtplats i Vänern

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vänersemäster Du som har en Båtplats mellan Kungshamn och Fjällbacka C:a 4 m bred Jag har en Båtplats vid Ekenäs på Värmländs näs sydspets som jag önskar byta under c:a 4 veckor i sommar.Du som är intresserad kan ringa mig. Obs min plats ligger vid kommunal gästhamnen med Somaröppen restaurang samt nära till Lurö skärgård Spiken och Läköslott Gå in på google karta där fins bilder på Ekenäs hamn 0703294909
0 kr
Blocket.se
Båtplats  ·  Tanum

Båtplats i Fjällbacka

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Båtplats i Fjällbacka 2,5 meter.Uthyres 2011 og 2012 eller lenger. Med opplag og parkering. 6000 kr år.
6 000 kr
Blocket.se
Båtar  ·  Tanum

Båtplats Fjällbacka

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Ta chansen att uppleva skärgården i Fjällbacka. Har en båtplats som vi tyvärr inte kan utnyttja i år. Hyr ut den till självkostnadspris säsongen 2011. Max båtbredd är 3 meter( ej segelbåt).Kontakt sker bäst på kvällstid eller mail.
4 000 kr
Blocket.se