Quantcast
Till salu inom: ”

båtplats fjällbacka säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Båtplats 12*4 m. i Veddö hamn norr om Fjällbacka uthyres veckovis eller under hela säsongen. Titta på www.veddohamn.se för att se bilder. I båtplats ingår vatten och el, dusch, toalett, frys och ett pentry. Det finns ett stort trädäck där det också finns en grillplats att disponera Veddö hamn ligger oerhört skyddat och är en bra hamn att utgå från för dagsturer ut till Fjällbacka skärgård. I anslutning till hamnen finns liten skyddad badplats.
Nyproducerad lägenhet ovanpå garage, litet kök och dusch/toa via spiraltrappa till bottenplan. Allrum med matbord och soffgrupp, 1 sovrum med dubbelsäng och en juniorsäng, 1 sovrum med säng (120) + en extra säng(80). Tv (viasat) balkong med utemöbler o grill, möjlighet till båtplats vid brygga (ej djupgående båt) Ett stenkast från Fjällbacka golfklubb, ca 2,5 km till Fjällbacka centrum. Närhet till naturreservat Veddö och dess fina strövområden med bad. Kontakt via mob eller mail. Bytesdag Lörd.
Vänersemäster Du som har en Båtplats mellan Kungshamn och Fjällbacka C:a 4 m bred Jag har en Båtplats vid Ekenäs på Värmländs näs sydspets som jag önskar byta under c:a 4 veckor i sommar.Du som är intresserad kan ringa mig. Obs min plats ligger vid kommunal gästhamnen med Somaröppen restaurang samt nära till Lurö skärgård Spiken och Läköslott Gå in på google karta där fins bilder på Ekenäs hamn 0703294909
Båtplats i Fjällbacka 2,5 meter.Uthyres 2011 og 2012 eller lenger. Med opplag og parkering. 6000 kr år.
Ta chansen att uppleva skärgården i Fjällbacka. Har en båtplats som vi tyvärr inte kan utnyttja i år. Hyr ut den till självkostnadspris säsongen 2011. Max båtbredd är 3 meter( ej segelbåt).Kontakt sker bäst på kvällstid eller mail.