Quantcast
Till salu inom: ”

båtplats glan säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nyrenoverad sommarstuga på Björnhuvudet i Eksund 1 mil från Norrköping säljes. Bra bussförbindelser finns. Tomten ingår med en andel i en ekonomisk förening om 17 andelar. Uppväxen trädgårdstomt med utsikt över Glan. Härliga uteplatser med både morgon- och kvällssol. Trevlig trädgårdsdamm och jordkällare. Storstuga om 48 kvm, friggebod 15 kvm och snickarbod 9 kvm. 100 m till bad och båtplats ingår. Nyrenoverad invändigt med bl a nytt Myresjökök och ny braskamin samt luftvärmepump, åretruntvatten och ny mulltoa. Finns intresse kan fler bilder skickas. Utgångspris 450 000 kr eller högstbjudande.
Att hyra: I första hand upp till tre år kan vår båtplats hyras medan vi har vår båt i Medelhavet. Vet ej när den kommer tillbaka till sverige. Hoppas det blir länge. (GREFAB tillåter tre års uthyrning, sedan måste vi betala själva om vi vill ha platsen kvar.) Fritt mått är 3.30 m bredd mellan stolparna. Platsen kostar 4425:- kr och p-plats-kortet kostar 375:- kr. Hamnen är bevakad och grindar stängda mellan kl 22 - 06. Öppnas med nyckelbricka.
Vi är en skötsam barnfamilj, nyinflyttade i Mörtnäs på Värmdö, som söker en båtplats att hyra för vår motorbåt! Båten är ca 8,5x2,6m och vi är intresserade av en plats i Mörtnäs med närområde. I första hand handlar det om bryggplats sommartid 2012, men även längre fram om så önskas/är möjligt. Allt från liten privat brygga till större anläggning är av intresse. Vi har inga problem att ordna egen boj och bojsten etc. om så behövs, och inte heller att bidra med ett handtag om saker behöver göras med brygga eller liknande. Hör gärna av er per mail eller telefon för en första diskussion.
Fint fritidhus på arrenderad tomt i skarsätters småstugeförening, Svärtinge. Utsikt över Glan. Närhet till bad och båtplats. Sommarvatten att hämta nära tomten, el och mulltoa. Säljes med inventarier, båt mm. Arrende är betalt för 2011. Pris 150000:- eller bud. Ring för visning: Pernilla 0731426474 Andreas 0707906907
Fiskeintresserad önskar hyra båtplats för liten öppen snurrebåt i Glan, y-bom, brygga eller stolpe, alla svar beaktas. Endast svar via mail!