Quantcast
Till salu inom: ”

båtplats gryt fyrfjärden säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Båtplats: H66 Båtplatsbredd: 4.1 m Årsavgift: 2992 kr (2014 redan betald) Båten jag haft på platsen är en 41 fots motorseglare med bredd på 3.6 m. Lundåkrahamnen ligger mitt på Öresundskusten. En central utgångspunkt för utflykter till många trevliga utflyktsmål på såväl den svenska som danska sidan. Dessutom väldigt nära sundets pärla ön Hven, som är en del av Landskrona Kommun. Hamnen är inhägnad och låst nattetid samt tillses av vaktbolag. Lundåkrahamnen är en Privat Andelshamn som ägs av LEF Lundåkrahamnen Ekonomisk Förening. För att veta mer om hamnen - www.lundakrahamnen.se
En bra båtplats uthyres vid Svinninge marina under 2014 vid brygga 3. Båtplats godkänd av marinan för båtar upp till 4.37*13 m. Båtplatsen kan enbart hyras en säsong men om intresse finns att vara kvar på marinan så kan ni troligtvis få en annan plats till nästa säsong. Trevlig marina med bra service. Obs inget påslag på denna plats utan det är vad jag betalar marinan. För förstagångshyrare är annars hyran högre. Vilket ni slipper om ni hyr denna plats.
Säljer nu min Maxi 68 -77 då barnen fått andra intressen. En härlig, trygg och lättseglad familjebåt till en väldigt låg kostnad. Rullfocken gör båten enkel att segla för en person. Båten ligger i i Fyrfjärden inte långt från Fyrudden i Gryts skärgård. Ett perfekt läge med nära till Harstena och många andra härliga öar som till exempel Håskö eller Häradsskär. Båten är välutrustad med bland annat förtöjningsgods, ankare, stävstege, badstege, logg, kompass, ekolod, paddel, batteri, toa, gasolkök med 2st tuber mm samt fin stålvagga, presenning och en Suzuki utombordare på 6 hk från 1999. Båtplats med Y-Bom betald säsongen ut och ingår i köpet. Uppläggningsplats kan överlåtas. Ring eller maila för visning eller flera bilder!
FYRFJÄRDEN i Gryts skärgård Närhet till Harstena,Kättilö,Häradsskär m.m. Affär,resturanger,tillbehör och båtservice Då vi inte kommer att sjösätta vår båt i sommar finns det möjlighet att få hyra vår båtplats mellan Y - bommar 3,60 m. Vatten , el, dusch i trygg hamn. Närhet till vackrare skärgård finns inte . Båtplatsen hyrs ut efter överenskommelse .
Båtplats uthyres i fyrfjärden Gryt