Quantcast
Till salu inom: ”

båtplats vettershaga säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säker vinterförvaring Bergshamra ,Vettershaga ,Norrtälje www.virmoramarin.se 0737880204
Vi är en skötsam familj som önskar hyra en båtplats för en eka med aktersnurra. Båtplatsen bör ligga i närheten av Vettershaga/Bergshamra och inte alltför långt från busshållplats då vi behöver ta oss ut till Ekholmen utanför Löparö. Önskar hyra fr o m April 2013.
EKHOLMEN Underbar skärgårdsfastighet på 3,6 ha, belägen på en ö i norra skärgården i närheten av Ängsö Nationalpark ca 7 mil från Stockholm. Ostörd sjötomt i sydvästläge, naturtomt med sandstrand och klippor, barnvänlig och tillgänglig. Utsikt över Furusundsleden men på behörigt avstånd, mittemot ligger en obebodd ö där man ofta ser sjöfågel och havsörn. Ett huvudhus med 2 sovrum och 4 bäddar, kök med kyl/frts, elspis och vedspisoch allrum med braskamin och rymlig matplats med sjöutsikt runtom. Två trädäck som fångar morgon- resp kvällssol. Matkällare. En friggebod med 4 sängplatser och en bastubyggnad med två sängplatser, 1 m från vattnet.ett härligt trädäck att sola på eller fiska ifrån. Utedass med sjöutsikt. Två snickarbodar. Två bryggor med segelbåtsdjup och intilliggande barnvänlig sandstrand. I väster ostörda klippor för kvällsdoppet. Tillgång till roddbåt och ev mindre båt med utombordare. Sophämtning varannan vecka. Transport: Eget fordon till Vettershaga brygga, gratis parkering eller SL:s buss 621 från Tekniska Högskolan till Vettershaga Bro. Båttaxi för ca 700 ToR med Löparö Marina (http://www.loparomarina.se/) Alternativt har ni tillgång till egen båt. Vi har dock inte någon båtplats på fastlandet. Pris: Husen hyrs ut veckovis eller längre med början den 1 juni t o m den 1 september. Byte söndagar. Pris högsäsong 7000 SEK Pris lågsäsong 5000 SEK Vid längre förhyrning är priset förhandlingsbart liksom förfrågan om ev förhyrning under andra tider på året. Övrigt: Husdjur tillåtna. Våra katter har bott i huset tidigare. Vid frågor kontakta gärna via email.
Söker en båtplats kring bergshamra / vettershaga området, i storlek för en buster l 5x2 meters båt. Hör gärna av er med pris och förslag. /Stefan