Allt till salu inom "båtplats vettershaga"

Sortering:
RYDS 535 BF
Kungälv
Idag

RYDS 535 BF Visa liknande

119 000 kr
Blocket.se
Stingray 235 CR
Tjörn
Idag

Stingray 235 CR Visa liknande

299 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Båtplats  ·  Stockholm

Vinterförvaring

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säker vinterförvaring Bergshamra ,Vettershaga ,Norrtälje www.virmoramarin.se 0737880204
205 kr
Blocket.se

Vill hyra båtplats i Vettershaga med omnejd

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi är en skötsam familj som önskar hyra en båtplats för en eka med aktersnurra. Båtplatsen bör ligga i närheten av Vettershaga/Bergshamra och inte alltför långt från busshållplats då vi behöver ta oss ut till Ekholmen utanför Löparö. Önskar hyra fr o m April 2013.
0 kr
Blocket.se
 ·  Norrtälje

Underbart Sommarboende i Norra Skärgården

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
EKHOLMEN Underbar skärgårdsfastighet på 3,6 ha, belägen på en ö i norra skärgården i närheten av Ängsö Nationalpark ca 7 mil från Stockholm. Ostörd sjötomt i sydvästläge, naturtomt med sandstrand och klippor, barnvänlig och tillgänglig. Utsikt över Furusundsleden men på behörigt avstånd, mittemot ligger en obebodd ö där man ofta ser sjöfågel och havsörn. Ett huvudhus med 2 sovrum och 4 bäddar, kök med kyl/frts, elspis och vedspisoch allrum med braskamin och rymlig matplats med sjöutsikt runtom. Två trädäck som fångar morgon- resp kvällssol. Matkällare. En friggebod med 4 sängplatser och en bastubyggnad med två sängplatser, 1 m från vattnet.ett härligt trädäck att sola på eller fiska ifrån. Utedass med sjöutsikt. Två snickarbodar. Två bryggor med segelbåtsdjup och intilliggande barnvänlig sandstrand. I väster ostörda klippor för kvällsdoppet. Tillgång till roddbåt och ev mindre båt med utombordare. Sophämtning varannan vecka. Transport: Eget fordon till Vettershaga brygga, gratis parkering eller SL:s buss 621 från Tekniska Högskolan till Vettershaga Bro. Båttaxi för ca 700 ToR med Löparö Marina (http://www.loparomarina.se/) Alternativt har ni tillgång till egen båt. Vi har dock inte någon båtplats på fastlandet. Pris: Husen hyrs ut veckovis eller längre med början den 1 juni t o m den 1 september. Byte söndagar. Pris högsäsong 7000 SEK Pris lågsäsong 5000 SEK Vid längre förhyrning är priset förhandlingsbart liksom förfrågan om ev förhyrning under andra tider på året. Övrigt: Husdjur tillåtna. Våra katter har bott i huset tidigare. Vid frågor kontakta gärna via email.
5 000 kr
Blocket.se

Båtplats

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Söker en båtplats kring bergshamra / vettershaga området, i storlek för en buster l 5x2 meters båt. Hör gärna av er med pris och förslag. /Stefan
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj