Quantcast
Till salu inom: ”

båtplatser arkösund lindöviken säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mysig stuga vid väg 209 i Arkösund uthyres veckovis och dygn. Nära till havet och Arkösundsskärgård där du kan båtluffa mellan öarna, läs mer här: www.skargardslinjen.com Läs mer om Arkösund här: www.arkosund.com ca 2 km till kajen. Cyklar finns att låna. 2 rum och kök med stor härlig altan, grill finns och en stor gräsmatta med plats för lek. gungställning för de små.
Din båt ligger i en välskött och trygg marina i ett oöverträffat läge nära hav och skärgård. Du slipper avsätta tid till arbetsuppgifter i marinan och du får rabatter och förmåner i alla våra gästhamnar! För mer information om våra båtplatser eller för personlig visning, kontakta oss redan idag! Om företaget: Vi på Promarina tycker att båtlivet handlar om äventyr och magiska ögonblick till sjöss, men också om en välskött hemmahamn för din båt. Vi vill göra livet bekvämare för dig som är båtägare. Med Promarinas fasta båtplatser.
Båtplats bredd 4m och y-bommar med parkering uthyres för 4200kr Mkt attraktivt läge på rökholmens marina vid varvet i arkösund. Det är en mkt ordningssam och populär marina, nära till macken,toatömning,varvet,badplats,hotell,affären och restaurang/pub. parkering ca 1-10 meter från bryggan. Skyddad plats med nya bryggor med vatten och el på. Finns även fina toaletter,duschar,grillplats och vagnar att dra packning ut på bryggan med. Det är ca 20-30 meter ut på bryggan som platsen är. Parkering och bryggor bakom låst bom. Bredden på båtplatsen är 4 meter med y-bomar Pris 4200 kr för hela paketet. Kan tyvärr inte ha platsen kvar men har redan betalt så jag hoppas att någon annan vill ta över den snarast möjligt. Passa på att hyra en billig båtplats denna säsong. Hör av er vid intresse. Mvh Daniel Mobil 0706383652 Jobb 011-236706 Daniel.garstad@live.se
Båtplats i Arkösund, Nordanskog uthyres säsongen 2016 (privat). Y-bommar bredd 3,5meter och längd bommar ca 8meter. Se foto. Fin pir precis intill bryggan och båtplatsen. Fritt utrymme på ena sidan av Y-bom. Bra brygga och skyddad vik. Vattentillgång och elmöjlighet finns på bryggan. Stor Gratis bilparkering precis intill bryggan/båtplatsen/hamnen i Nordanskog. Absolut nära gångavstånd till restauranger, affär, badplatser, camping och båt-/bilmack etc i Arkösund. Nordanskog är en del av Arkösund så hänger ihop. Ta chansen att upptäcka Arkösunds vackra skärgård och med närhet med båt till Sankt Annas och Gryts skärgård. Uthyres för 3000 SEK säsongen 2016 fom nu.
Bryggplatser för mindre motorbåtar max. 2.00 x 6.00 meter vid Y-bommar i skyddad vik, uthyres säsongsvis. Bilväg ända fram till bryggan för i- och urlastning. Parkeringsplats ca 130 m från bryggan. Hjälp med sjösättning och upptagning vid ramp, avspolning med högtryckstvätt samt vinterförvaring utomhus är möjligt som tillval. Motorer i klass 3-låst container.