Quantcast
Till salu inom: ”

båtplatser arkösund lindöviken säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mysig stuga vid väg 209 i Arkösund uthyres veckovis och dygn. Nära till havet och Arkösundsskärgård där du kan båtluffa mellan öarna, läs mer här: www.skargardslinjen.com Läs mer om Arkösund här: www.arkosund.com ca 2 km till kajen. Cyklar finns att låna. 2 rum och kök med stor härlig altan, grill finns och en stor gräsmatta med plats för lek. gungställning för de små.
Din båt ligger i en välskött och trygg marina i ett oöverträffat läge nära hav och skärgård. Du slipper avsätta tid till arbetsuppgifter i marinan och du får rabatter och förmåner i alla våra gästhamnar! För mer information om våra båtplatser eller för personlig visning, kontakta oss redan idag! Om företaget: Vi på Promarina tycker att båtlivet handlar om äventyr och magiska ögonblick till sjöss, men också om en välskött hemmahamn för din båt. Vi vill göra livet bekvämare för dig som är båtägare. Med Promarinas fasta båtplatser.
Bryggplatser för mindre motorbåtar max. 2.00 x 6.00 meter vid Y-bommar i skyddad vik, uthyres säsongsvis. Bilväg ända fram till bryggan för i- och urlastning. Parkeringsplats ca 130 m från bryggan. Hjälp med sjösättning och upptagning vid ramp, avspolning med högtryckstvätt samt vinterförvaring utomhus är möjligt som tillval. Motorer i klass 3-låst container.