Quantcast
Till salu inom: ”

jofa winth 435 ht kort rigg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

knivar

Stockholm
Svart jacka

Malmö
Ridhjälmar

Staffanstorp
Pokemon

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Båt i bra skick utan motor(avsedd för kortrigg),helfrächt kapell(nästan nytt) Dammig och smutsig för tillfället då den stått under pressening i många år,men under smutsen finns en pärla. Då den står uppallad på block tar jag inte ut den och skurar den,nyopererad i rygg så ni får se genom dammet och vi tar ut den endast vid försäljning,den står bra till så man kan backa intill med kärra och dra på den.perfekt trollingbåt eller för bad och vattenlekar,med gott humör går det och övernatta i den. Utombordare med lång rigg och elstart på 30-40 hk tages i byte. Billigare vid snabb affär.
HT-Båt Jofa Winth 435 UTAN motor säljes. Liten smidig HT med plats för fyra personer Dynor och stolar finns till alla platser. Teleflexstyrning sitter monterad. Kapell finns men är helt utslitet, jag har använt kapellet i sommar med en presenning liggandes ovanpå. Lämplig motor 40-50hk med kort rigg. Kör en vända till med annonsen och låter den ligga en vecka, sedan ,måste jag köra iväg båten på vinterförvaring Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jofa Winth 435 i bra bruksskick med 40Hk Mariner. Båten har blivit för liten när vi nu har fått tillökning. Kapell ca 3 år gammalt Nya stolar för 2 år sedan. Stereo som kan spela musik från USB eller SD kort Dragstart (mycket lättstartad) Bra batteri. Uppfällbart bord bak. Brandsläckare Humminbird ekolod Mycket smidig båt att traila. Kan provstartas vid intresse. 80km trailer från 2010, ingår ej i priset men kan köpas till för 7500kr. Trailer säljs ej separat. Paketpris 18000kr. Kan också tänka mig byte mot större familjebåt 5-5,5m, jag kan lägga pengar emellan. OBS! byts endast mot annan båt. Annonsen kvar = båten kvar.
Bra kapell Motor max. 50 hk, kort rigg Lånetrailer , ej till salu