Quantcast
Till salu inom: ”

b w m-1 högtalare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2 st svarta B&W M1. Går att ha både stående och hänga på väggen. Lite använda. Pris: 2500 kr. Se länk för mer info: http://www.hifiklubben.se/produkter/hogtalare/stativsma/bw_m-1_hoegtalare_silver.htm 2 st Dali Motif. Grymt snygga och bra högtalare. Se länk för mer info: http://www.bildochljud.se/test/dali-motif-lcr Pris: 6000 kr. 1 st Subbas B&W ASW608. Se länk för mer info: http://www.hifiklubben.se/produkter/hogtalare/subbas/bw_asw608_subbas_matt-svart.htm Pris: 3000 kr. Allt inköpt på HiFi-klubben för ca 3-4 år sedan. Allt i bra skick. DVD-receiver finns också till salu, se separat annons.
Säljer mina två B&W M-1 samt subbasen ASW608, till fördel för hörlursinköp. M1 har gått ungefär 4 filmer och är i superfint skick. Detsamma gäller subbasen. De båda M1orna säljs för 2500kr Subbasen säljs för 2900kr Kan skickas mot fraktkostnad som du naturligtvis står för. Kanske kan komma ned lite i pris om du vill ha både högtalarna och M1orna. Skambud ignoreras, eller besvaras med otrevligt tilltal. Nu är ni varnade. Bless Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tre stycken B&W M-1 högtalare säljes. Bordsstativ, väggfäste och manual finns till alla högtalarna. Högtalarna är silverfärgade. Om så önskas så följer en QED Silver Anniversary XT-kabel, ca 1,5 m, med till varje högtalare. Pris: 1200:- för en högtalare 2200:- för två högtalare 3000:- för tre högtalare Fakta: (på bordsstativ) Höjd: 243 mm Bredd: 114 mm Djup: 172 mm Vikt: 2,7 kg Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Jag har ett par B&W M1:or till salu. Dem är vitlackerade och är i nyskick. Jag har knappt spelat på dem, har haft dem monterade på väggen i köket men nu har jag flyttat till villa och har i dagsläget en annan lösning. Allt som kom med finns kvar förutom orginalkartongen. Kvitto med garanti finns kvar såklart. Inköpta på Hifiklubben för något årsedan. Dem låter riktigt bra för att vara så små och man kan ha dem till välldigt mycket tex surroundhögtalare i ett hemmabio system mm. Lämnar ej ut mitt telefonnummer för jag har en 9 månaders som sover oregelbundet. Det går bra att maila, jag svarar oftast omedelbart. Kostar idag 3800 kr nya. Mvh Mats