Quantcast
Till salu inom: ”

baby gungstol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

Baby gungan är en fischer price med häst motiv. 2 st hängande hästar i bygeln var av den ena har snöret gått sönder lite så den går ej att hänga upp men är lätt att fixa. Går att använda på 3 olika sätt. Som gunga som på bilden, som baby sitter och som barn gungstol för de lite äldre. Den har två olika gung hastigheter och flera olika melodier med två olika ljud volymer. En mycket bra Gunga. Pris 700 kr
Hej! Jag säljer min barnvagn märken är Baby travel. Jag har använt den 3-4 månader. Den är nästan ny! Jag säljer min barnvagn eftersom min dotter har vuxit. Sittdel är vändbar och fram hjulen är också vändbara. Sittdelen har också olika ligg lägen. Den är lätt att köra och att fälla ihop! Färg: Röd och lite svart. Följer med. Åkpåse som jag har köpt ifrån baby land för 850kr. Och den är beige. En väska. Bilbarnstol.(Gratis) Gungstol.(Gratis) Priset diskuteras (Endast vid snabbaffär)
Stol för baby från ca 2 månader till 8 månader. Färg blå med barnmotiv på. Båge med "kardbor-krokar" att fästa mobiler i. Lätt urtvättad färg, men annars gullig. Stolen går att använda som gungstol alt fälla ut ett ben som gör att den står stadigt. Remmar över magen. Tyget är lätt att ta av och tvätta. Ring alt smsa. Jag har ofta ljudet avstängt så lämna meddelande om jag inte svarar :)
"Gungstol" för bebis från Fischer price! Gungar bebisen i olika hastigheter och spelar musik! Batteridriven! Pris 600kr Bärsjal från minimundus. Extra lång i härligt bomullstyg. Svart och grön randig. Pris 300kr Babysitter från baby seat. Svart och sparsamt använd. Pris 250kr Köper du babysitter, bebisgungstol och Bärsjal får du ett paketpris! =900kr!!Allt är i bra begagnat skick! Helt och rent! Bilder kan mailas!
BABYSITTER - Infant to Toddler Rocker Elephant Friends. 2-i-1 babysitter med vibration från Fisher-Price, som växer med barnet. Börjar som babysitter, för att kunna användas som gungstol när barnet blir större. Stolen har även en avtagbar leksaksbåge som barnet kan aktivera sig med. Lugnande vibrationer lugnar bebisen. Designad med bondgårdstema och klarar upp till 18 kg. Baby sitter är i bra skick OBS! Ring gärna efter kl. 12