Till salu inom

"maxi cosi mobi ny klädsel säljes"

Butik Uppsala
Igår

BMW 520 d xDrive Touring MH...

468 700 kr
Blocket.se
Butik Nacka
Igår

Volvo V60 T6 AWD Polestar R...

349 900 kr
Blocket.se
Butik Tumba
Igår

Kia Niro Hybrid 1.6 GDi DCT...

249 800 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
Idag

Soffa 3,5-sits med divan We...

12 500 kr
Blocket.se
Halmstad
Idag

Babyzen yoyo+

1 500 kr
Blocket.se
Linköping
6 dagar

Axkid minikid 2, maxi cosi...

1 800 kr
Blocket.se
Göteborg
3 år

Maxi Cosi Mobi 2009

1 300 kr
ABC-Annons.se
Butik Jönköping
Igår

Volvo V60 T6 AWD (329hk) -13

Kvd.se

Tidigare annonser till salu

Bilbarnstolar  ·  Eslöv

Bilbarnstol Maxi Cosi Mobi 9-25 kg

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Kort info om Maxi Cosi Mobi Bilbarnstol: Godkänd för barn (9-25 kg) som åker bakåtvända i fram/baksäte, enligt direktivet ECE 44 rev 04 Marknadens mest avancerade bilbarnstol. • Passar de flesta fordon. • Enkel att installera tack vare de unika bilbältesförankringarna • Utrustad med fempunktssele, som kan justeras i tre olika höjdlägen • Enhandsjustering av interna bältet • Mobi har fyra vilolägen, som kan justeras när det installerats i fordonet • Godkänt med golvstöd, kan användas i minivans • Unika hållare håller interna bältet ur vägen, förenklar fastsättning och urstigning för barnet • Avtagbar klädsel som går att tvätta för hand Stolen är i mycket bra skick. (Ny pris ca 3295:-)
800 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kungälv

Maxi Cosi Mobi grå/svart färg

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Maxi Cosi Mobi grå/svart färg säljes. Stolen är från 9-25 kg. Stolen kan justeras i tre olika höjdlägen. Mobi har olika vilolägen, som kan justeras efter att man installerat stolen på plats i bilen. Perfekt funktion att använda sig utav när barnet behöver sova på en längre bilresa. Klädseln är tvättbar. Stolen är i fint skick och den är givetvis okrockad. Klädseln är nytvättad och ren! Nypris 2995 kr och vi säljer nu denna för 1200 kr. Vi köpte denna ny hösten 2007.
1 200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Södermanlands län

Maxi Cosi Mobi i nyskick

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Nu när grabben växt ur sin stol är den till salu Om du googlar på namnet får du all info om den, vi har varit supernöjda med den, framför allt pga den är inställningsbar på ett väldigt enkelt sätt även när man kör. Kommer från ett rök och djur fritt hem och självklart inte varit med om en krock eller blivit tappad. Vid snabb och smidig affär slänger vi med en extra stol som även den är bakåtvänd, gammal och väl använd men fullt fungerande, märke okänt, perfekt i extra bilen och med ny klädsel blir den tipptopp,
1 500 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Huddinge

Bakåtvänd bilbarnstol Maxi Cosi Mobi 9-25kg

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Maxi-cosi mobi, godkänd enligt ECE R 44/04. Stolen är rengjord och klädseln är nytvättad - klar att använda! Kan placeras bakåtvänd i fram- eller baksäte. Har justerbart stödben. Väldigt bekväm och rymlig. Den har 4 lägen så att den kan justeras mellan sitt- eller liggläge, praktiskt när barnet somnar. Klädsel svart/grå. Använd av 1 barn, ej krockad, köptes ny aug 2011. Instruktionsbok medföljer. Passar de flesta bilar, kan fästas på många olika sätt. Det följer med monterbara metallöglor samt fästbälten.
1 500 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Hisingen

Maxi cosi mobi

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i Igår
Maxi-Cosi Mobi är den populära bilbarnstolen som är godkänd för barn (9-25 kg) som åker bakåtvända i fram- och baksäte - Enkel att installera tack vare de unika bilbältesförankringarna Utrustad med fempunktssele, som kan justeras i tre olika höjdlägen. - Enhandsjustering av interna bältet. - Mobi har fyra vilolägen, som kan justeras när det installerats i fordonet och när barnet sitter i stolen. - Godkänt med golvstöd, kan användas i minivans. - Unika hållare håller interna bältet ur vägen, förenklar fastsättning och urstigning för barnet. - Avtagbar klädsel som går att tvätta för hand. - Nytt lågt fjättringssystem för säker montering
800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj