Quantcast
Till salu inom: ”

babykorg säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Barnartiklar som används ett fåtal gånger eller inte alls d.v.s. i mycket fint skick. Säljes komplett. Det som ingår är: Barnvagn Emma Ljunga Duo-Combi- 01 inklusive ett flertal tillbehör. Skötväska Nyfödd babykorg Säljes komplett för 2.800 eller högstbjudande OBS! Barvagnen är användes bara en gång och har legat ner packad sedan samma år den köptes. Är i samma skick som den var vid nyköpet.
Syskonvagn babytravel (Babyproffsen) med löstagbar liggdel (babykorg). Två separat fällbara sittdelar med varsin suflett och sittbågar samt selar till båda. Vagnen är inomhusförvarad och i mycket gott skick. Regnskydd och fotsack till både ligg och sittdelar medföljer, likaså reservdelssats. En väldigt smidig och lättkörd vagn med svängbara framhjul samt höj/sänkbart handtag. Smal på bredden, så passerar lätt genom dörrar och kommer in på bussar, tåg. Lätt och tar relativt liten plats ihopfälld, kan lastas i de flesta bilar. Kontaktas snabbast per tel. Vagnen finns i Storvreta, men kan också tas med till Uppsala/Knivsta/norra Stockholm.
Svart Emmaljunga barnvagn. Modell Cangaroo. använd i 8 månader till ett barn. jätte fint skick. Bästa vagnen jag haft. Otroligt lättkörd. Blir jätte platt när man fäller ihop den. Man kan köpa till babykorg till nyfödda. Pris:2000kr Baby travel vinter åkpåse. svart.Varm och mysig. Hål för bälte. Antiglid på baksidan så den stannar på plats i vagnen. Kan öppnas i fotändan för att ta ut fötterna när barnet är äldre.Nyskick 500kr Svart sol parsoll till vagn 50kr Har mycket barnartiklar till salu nu på blocket Mer bilder kan mailas om så önskas
Nu säljer vi vår Babytravel Amsterdam 2010. Uttagen 20100709. Sittvagn, babykorg, tillhörande skötväska och regnskydd (till sittdelen) ingår i priset. Sparsamt använd (eftersom vi hade en till vagn) och allstå i mycket fint skick. Vi har alltid varit mycket nöjd med denna vagn. Vagnen har en stor varukorg! Rekommenderas varmt! Pris för allt : 2 750 :- Läs mer om vagnen här: http://​www.babyproffsen.se/​produkt/visa/​11:BabyTravel_Amsterdam
Röd syskonvagn från Babytravel inklusive en liggkorg i mycket gott skick. Vagnen kan användas med eller utan liggdel. Liggdelen har sufflett och stadiga handtag så den kan bäras som en separat babykorg. Ryggarna på sittplatserna kan ställas steglöst och har liggläge. Den är stadig med svängbara framhjul och stora luftgummidäck som rullar lätt. Handtaget kan justeras (ena gummihandtaget är något nött). Den viks på mitten när den fälls ihop och tar då väldigt liten plats. Vi har ingen kombi och den har ändå rymts utan problem i kofferten. Vagnen är djur- och rökfri.