Quantcast
Till salu inom: ”

blocket babykorg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Urban Jungle, beige, använd av 2 familjer, välskött, med visst slitage och några fläckar. Regnskyddet har gått sönder i en söm, 5cm - men det påverkar inte funktionen och går att tejpa med bred, klar tejp - för den som vill laga. Babykorgen följer med utan kostnad, vi får inte ihop blixtlåset till "locket". Barnet som använt babykorgen är fött i november och har legat i åkpåse och vi har inte känt ett behov av att använda "locket". Till babykorgen följer ett separat regnskydd (ej på bild).
Vi säljer vår babytravel syskonvagn då stora syster inte vill åka vagn längre! Den är militärgrön med detaljer i lime, ursnygg!! Ställbara ryggar med fullt liggläge. Svängbara hjul i tre olika alternativa låsningslägen 360, 180 och helt låsta. Lite skavd på handtaget men inget man ser eller tänker på när man kör, vill man byta så kostar det ca 200 kr. Babykorgen har handtag på sidorna som gör det smidigt att bära, -och sätta i och ur korgen. Detta ingår i priset: Babykorg Luftpump till däcken Ett regnskydd (till sittdelarna)
Kanonfin babykorg från jollyroom den är vit. jag säljer den nu för att vår dotter växt ur den och den är endast 5månader om inte mindre.. När vi köpte den kostade de separata delarna lite över 800kr /del spel vi betalade Ca: 1700 för den.. Nu vill jag ha 800kr Madrasser som ligger i är en tillklippt från Ikea men ligger jättebra i.. vill man ha den riktiga finns dom på jollyroom för 199kr Jag kollar milen flera ggr om dagen mvh Ida
Färgen är brun 4 st svängbara lufthjul 2 st regnskydd, Separata bågar till sittdelarna Stor varukorg under vagnen Fickor med dragkedja bakom ryggstöden Ryggstödet kan fällas ner till liggläge 1 st babykorg m madrass, kudde, täcke samt två bäddset Obs! Finns ett litet hål i tyget på ett ställe, går säkert att göra något åt. Kommer från ett djur- och rökfritt hem. Nypris för alltihopa ca 7700:-
Säljer nu våra fantastiska trotjänare - båda lätta att vika in i bilen, samt lättkörda. Tvillingvagnen - Babykorg med suflett och separat regnskydd samt stort regnskydd till hela vagnen ingår. 2500 kr, prutat och klart! Brio Duovagn - dvs både liggdelen är en hård korg som man lyfter ut. parasoll, regnskydd ingår. 1300 kr, prutat även där! Hämtas i Lund eller Eslöv, eller hemma hos oss i Kävlinge kommun.