Quantcast
Till salu inom: ”

blocket babykorg säljes

Babykorg

Stockholms län
Babykorg

Sundbyberg

Tidigare annonser till salu

Urban Jungle, beige, använd av 2 familjer, välskött, med visst slitage och några fläckar. Regnskyddet har gått sönder i en söm, 5cm - men det påverkar inte funktionen och går att tejpa med bred, klar tejp - för den som vill laga. Babykorgen följer med utan kostnad, vi får inte ihop blixtlåset till "locket". Barnet som använt babykorgen är fött i november och har legat i åkpåse och vi har inte känt ett behov av att använda "locket". Till babykorgen följer ett separat regnskydd (ej på bild).
Vi säljer vår babytravel syskonvagn då stora syster inte vill åka vagn längre! Den är militärgrön med detaljer i lime, ursnygg!! Ställbara ryggar med fullt liggläge. Svängbara hjul i tre olika alternativa låsningslägen 360, 180 och helt låsta. Lite skavd på handtaget men inget man ser eller tänker på när man kör, vill man byta så kostar det ca 200 kr. Babykorgen har handtag på sidorna som gör det smidigt att bära, -och sätta i och ur korgen. Detta ingår i priset: Babykorg Luftpump till däcken Ett regnskydd (till sittdelarna)
Säljer en mycket välbevarad teutonia liggdel som vi hade på en mistral S. Går att ha på de flesta Teutonia vagnar. Regnskydd ingår. Brun yttre och beige på insidan. Går även att använda inne i hemmet som babykorg då den är lätt att bära med sig och väger lite. 500 kr (Nypris 2300 kr) Säljer även en teutonia skötväska i samma bruna färg. Också väldigt välbevarad och årsmodell 2011. Sköt dyna finns med. 300 kr (Nypris 990 kr) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.